Лайм

Злата Огнєвіч стала жертвою шахраїв: у співачки забрали кошти на ЗСУ з благодійного концерту

Артистка змушена була відмінити найближчі заплановані заходи

Слідом за репером Ярмаком, якого пограбували в потягу "Укрзалізниці", про неприємний випадок у своєму житті розповіла співачка Злата Огнєвіч. Вона стала жертвою афериста, який зник із грошима, що були зібрані на її концерті на потреби військових.

Деталями цієї історії артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, у відеозверненні вона повідомила, що через це змушена скасувати усі заплановані виступи, адже саме особа, яка виявилася аферистом, займалась організацією заходів. За словами виконавиці, так званий засновник агенції Тарас Доненко не виходить на зв'язок, а його місце перебування залишається невідомим. Окрім Злати, від рук цієї людини постраждав і лідер гурту "Скай" Олег Собчук.

Читайте на тему: Cпівака-зрадника Мішу Марвіна ошукали у РФ майже на 100 тис грн: що до цього призвело.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я мушу вам повідомити приголомшливу новину, від якої я не сплю дві доби. Новина глибоко вразила та шокувала мене. Концертна компанія, яка організовувала мої концерти виявилася шахрайською. Її засновник – Тарас Доненко – шахрай і безвідповідальна людина. Наразі його місце перебування невідоме. У зв'язку з такими обставинами я на превеликий жаль змушена скасувати мої концерти. Окрім мене, постраждали інші артисти. Зокрема, гурт "Скай" і його лідер Олег Собчук. Мені дуже прикро, що кошти, які я планувала задонатити на ЗСУ перебувають у Тараса Доненка. І він зник разом з цими коштами", - озвучила подробиці Огнєвіч.

Співачка запевнила, що правоохоронні органи вже займаються цією справою і докладуть зусиль, аби знайти афериста та покарати його.

"Ми притягнемо його до кримінальної відповідальності. Правоохоронці вже займаються цією справою і ведуть пошуки афериста Тараса Доненка. Я вірю на краще. Я вірю в людей, які на боці правди. Я буду битися за цю правду", - підсумувала знаменитість.

Читайте також: Можна просто так втратити 2000 грн: українців попередили про нову схему шахраїв.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники висловили співачці слова підтримки, а також обурилися, що у такий час знаходяться люди, які нахабно крадуть кошти навіть у військових. Ось деякі коментарі користувачів мережі:

"Жесть...але карма все одно все вирівняє", "Просто немає слів…. Цю мразоту треба необхідно знайти", "Я не розумію, що мотивує таких "людей" красти гроші…тим більше для такої благої справи", "Ну як так можна? Скільки таких ще носить по землі? Я вам щиро співчуваю, особливо знаючи, що ці кошти повинні були піти на допомогу нашим захисникам".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля