Лайм

Викрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у потягу "Укрзалізниці"

Виконавець вийшов на зв'язок після інциденту

Реп-виконавець Олександр Ярмак (більше відомий публіці під псевдонімом YARMAK), який служить у ЗСУ з перших днів повномасштабної війни, розповів про неприємний випадок зі свого життя. Чоловік повідомив, що його пограбували у потягу "Укрзалізниці", коли він їхав сполученням Дніпро-Київ.

Деталі цього інциденту артист озвучив у своєму блозі в Instagram. Зокрема, він поділився, що ситуація сталася уночі. У військовослужбовця забрали рюкзак, в якому були ноутбук та камера GoPro. За словами Олександра, злодії просто відкрили купе та зайшли всередину, поки він спав.

Читайте також: Вже втретє: в Києві пошкодили автівку Сашка Положинського, який служить у ЗСУ.

Фото: instagram.com/yarmak_music

"Їхав потягом Дніпро-Київ, вночі злодії відкрили купе, вкрали рюкзак із ноутбуком, з GoPro. Так само в сусідньому вагоні в іноземців теж украли рюкзак, і вкрали ще у людини курточки та AirPods. Таке відчуття, ніби це відео записувалося десь у 98-му. Але це, на жаль, 2023 рік, і ось такий сервіс надає "Укрзалізниця", яка, я вже не вперше чую за останній час такі випадки", - говорить він.

Ярмак додає, що буквально минулого вечора у потягу цього ж сполучення в іншого військового викрали усі речі, і через це йому довелося виходити просто у взутті, штанах та футболці. Тому будьте обережні, стежте за своїми речами. Ну і, звісно, "Укрзалізниця", прийміть якісь дії", - звернувся до користувачів мережі музикант.

Фото: instagram.com/yarmak_music

Окрім того виконавець, дав пораду іншим військовим та закликав їх тримати всю інформацію у безпечних місцях, використовуючи для цього потрібні носії чи гаджети.

Читайте на тему: Анатолія Анатоліча пограбували в Парижі: ведучий залишився без карток і дорогого гаманця.

"Так само порада для військових. Всю інформацію, яку ви записуєте на різні засоби, на GoPro, на телефони, планшети, ноутбуки - все зливайте на якийсь захищений носій, який перебуває у безпечному місці. Тому що у мене найцінніше, що я сьогодні втратив, це інформація, унікальні кадри з різних історичних військових подій на фронті, які, на жаль, вже ніяк я не зможу відновити, і залишилося лише те, що було зняте на телефон", - сказав захисник.

У коментарі виданню "Факти ICTV" артист також прокоментував на даний момент пасивну позицію "Укрзалізниці" та поліції щодо крадіжки, яка сталася. "Повинні були подивитися з камер, як це сталося, але поки що тихо. Поліція прийняла мою заяву – вони заявили, що крадіжки саме на цьому маршруті (Дніпро – Київ) – регулярні", - заявив Олександр.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр