Лайм

Марічка Падалко зворушила історією про переселенців, які безкоштовно живуть в її квартирі

Нерухомість розташована у місті Жовква

Через початок повномасштабної російської агресії багато українців залишилися без житла і вимушені були стати переселенцями. Історією людей, які опинилися без даху над головою, поділилася ведуча Марічка Падалко.

Зокрема, у інтерв'ю виданню OBOZREVATEL жінка розповіла, що безкоштовно прихистила у своєму домі родину із Нікополя, і наразі мама з сином та батьками живуть у квартирі зірки, що розташована у Львівській області. Нерухомість знаменитість разом із чоловіком купила напередодні повномасштабної російсько-української війни. На цій покупці настояв її чоловік Єгор Соболєв, який у минулому був народним депутатом, а наразі служить у ЗСУ.

Читайте також: Марічка Падалко зачарувала кадрами родинної фотосесії з трьома дітьми.

Марічка ПадалкоФото: instagram.com/marichkapadalko

"Він почав шукати житло на заході України. Підбирав за певними критеріями. Перше – щоб це була історична місцевість. А місто Жовква, де ми купили квартиру, має давню історію. Друге – там не мало бути військових чи інфраструктурних об’єктів. Крім того, наше житло дуже добре розташоване – в один бік 35 км від кордону з Польщею, в інший стільки ж кілометрів – і ти вже у Львові. Багато місцевих їздять туди на роботу. Це як Ірпінь для Києва", - пригадує покупку житла Падалко.

"Пам’ятаю, вмовляючи мене на цю покупку, Єгор розповідав: "Там так красиво, буде в тебе інстаграм-локація. А якщо квартира нам не знадобиться, стане твоїм бізнесом – здаватимеш". У результаті на початку вторгнення туди поїхали мої батьки та наші діти", - також ділиться вона.

На даний момент діти ведучої вже живуть у Празі, і коли вона зрозуміла, що її квартира пустує, вирішила зробити добру справу. В місцевому чаті переселенців Марічка поцікавилася, чи потрібна комусь квартира для життя, і саме таким чином знайшла родину з Нікополя. Дружина військового додає, що особисто з переселенцями ще не бачилася, проте підтримує з ними спілкування за допомогою листування.

Читайте на тему: Став іншою людиною: Наталка Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком-військовим.

Марічка Падалко з чоловіком-військоимФото: instagram.com/marichkapadalko

"Коли я зрозуміла, що наші дівчата будуть перебувати якийсь час у Празі, в місцевому чаті переселенців запитала, чи хоче хтось пожити в нашій квартирі. І оскільки мої діти отримали безкоштовне житло в Празі, родина з Нікополя, яку я ніколи не бачила, безкоштовно живе у нас. Добро має повертатися. Вони заїхали в нашу квартиру, якраз коли дівчата поїхали за кордон. Це мама з сином, їхній тато воює. Через якийсь час вона забрала до себе і своїх батьків. Ми ніколи не бачилися, лише переписуємося", - розповідає жінка.

Крім того, Падалко зізнається, що коли її обранець ще у грудні 2021 попереджав про страшне вторгнення з боку РФ, вона не хотіла в це вірити і відганяла подібні думки:

"Я взагалі якщо з ним сперечалася найбільше через щось у нашому подружньому житті, то це якраз був той час – у грудні 2021 року. Я хотіла готуватися до Нового року, а він мені малював у фарбах жахи, які стануться, якщо росіяни зайдуть на українську територію. Він казав, що прийдуть, будуть нас вбивати, ґвалтувати жінок та дітей. Ну як можна було в таке повірити тоді?".

  • Півроку без вихідних: раніше Злата Огнєвіч зустрілася з татом, який рятує українських бійців.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня