Лайм

У В’єтнамі проходить конкурс краси "Міс Земля-2023": як виглядає представниця України

Фінал конкурсу відбудеться 22 грудня

У В'єтнамі проходить конкурс краси "Міс Земля-2023" (Miss Earth 2023). Україну представляє 21-річна Анастасія Фейєр із Закарпаття. Її обрали на національному конкурсі "Міс Україна-2023", який цьогріч проходив зі скандалом.

Анастасія перемогла у категорії "Міс Земля Україна" у жовтні, і вже за місяць вирушила до в'єтнамського міста Хошимін, аби представити нашу країну на міжнародній арені.

Читайте також: Учасниця "Міс Україна" після дискваліфікації підтвердила, що зустрічається з російським бізнесменом.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

16 грудня українка на "Міс Земля-2023" покаже свій національний костюм та вихід у купальнику, а 22 грудня на конкурсі пройде великий фінал, де стане відома переможниця.

Анастасія Фейєр із міста Виноградів. Студенткка Ужгородського національного університету та здобуває дві вищі освіти на факультетах соціальних наук та іноземної філології. Дівчина перемогла у конкурсі "Міс Закарпаття-2021", займається моделінгом. Серед хобі Анастасії – книги, подорожі, аеробіка, теніс.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

Титул "Міс Земля Україна" Фейєр здобула 19 жовтня, коли оргомітет "Міс Україна" представив трьох переможниць "Міс Україна-2023". Їх обирали за допомогою онлайн-голосування на офіційному сайті конкурсу.

Головний титул та корона "Міс Україна-2023" дістався 18-річній студентці Софії Шаміє з Київської області. Дівчина представить Україну на "Міс Світу-2023", який пройде в Індії також у грудні.

Читайте також: Нема чого приховувати: "Міс Україна-2023" відповіла, чи боїться хейту після скандалів з фіналістками.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

"Міс Земля" - це щорічний міжнародний конкурс краси, який пропагує екологічну поінформованість, збереження природи та соціальну відповідальність. Разом з "Міс Світу", "Міс Всесвіт" та "Міс Інтернешнл" входить до "Великої четвірки" міжнародних конкурсів краси.

Власниці титулів протягом року рекламують власні проекти для покращення екологічної обстановки через виступи, інтерв'ю, дискусії за круглим столом, екскурсії, ярмарки та інші екологічно орієнтовані заходи.

Читайте також: Мама чотирьох дітей представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2023": хто вона і як виглядає.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

У 2023 році у конкурсі беруть участь представниці 87 країн, у тому числі Росії та Білорусі. Варто зазначити, що "Міс Земля" - не єдиний конкурс, який допустив до участі росіянку та білоруску. Громадянки країн-агресорів також беруть участь у "Міс Світу" та "Міс Інтернешнал", тому що конкурси краси вирішили бути "аполітичними" та оминають тему війни.

Раніше українка Ангеліна Усанова розповіла про ставлення конкурсу "Міс Всесвіт" до України: Побоялися підняти тему війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита