Лайм

Найголовніша мрія: Євген Кот і Наталія Татаринцева повідомили, що нарешті стануть батьками

Скоро в домі пари пролунає дитячий сміх

Євген Кот і Наталія Татаринцева найбільше у світі мріяли стати батьками. Завагітніти танцівниці заважали проблеми зі здоров'ям, пов'язані з професійним спортом. Подружжя не переставали йти до своєї головної мрії, і от, нарешті, вона здійснилася - сім'я чекає на первістка.

Про вагітність пара повідомила у світле свято Різдва, опублікувавши в Instagram спільний допис. Євген і Наталя під українську колискову зняли неймовірно чуттєве відео, наприкінці якого можна почути плач дитини.

Читайте також: З Різдвом Христовим: Марічка Падалко, Леся Нікітюк та інші зірки показали свято у сімейному колі.

Фото: instagram.com/kot_jenya

"Сьогодні в день Різдва ми ділимося з вами нашою заповітною новиною і щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе наше Диво", - підписали подружжя публікацію.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення НАТАЛІЯ ТАТАРІНЦЕВА (@tatarintseva.kot)

Євген Кот і Наталія Татаринцева разом вже більше п'яти років, і весь цей час мріяли стати батьками. Завагітніти чемпіонці України з художньої гімнастики та чотириразовій чемпіонці світу з танців на пілоні заважали "відлуння спорту".

"Це стреси, це кількість виступів, постійний адреналін, адже у мене були виступи кожні 3 дні. Як у дівчини, яка стресує кожні 3 дні і фізично працює, моя гормональна система одного дня сказала: "Окей, ми поки що почекаємо", - розповідала Татаринцева. - Звичайно, я переживаю, адже це мій стан як жінки”.

Читайте також: 12 років разом: вагітна Лілія Ребрик у річницю шлюбу показала щасливі родинні фото.

Наталя не опускала руки і продовжувала йти до своєї головної мрії – стати мамою.

"Я працюю над цим щомісяця, це жіноча така робота, і внутрішня, і з головою, і з гормонами, - розповідала вона про бажання завагітніти. - Щомісяця два тижні ти віриш у те, що все здійсниться, а потім два тижні у тебе депресухи. Коли ти розумієш, що ще один місяць і воно не склалося. Ти починаєш знову себе піднімати".

Фото: instagram.com/kot_jenya

Бажання стати батьками у подружжя настільки сильне, що вони замислюються над тим, щоб дати сім'ю дитині, яка осиротіла під час війни.

"Ми не відкидаємо того, що, можливо, у своєму житті ми усиновимо дитину, - розповідав хореограф. - Зрозуміло, що ми хочемо самі все спробувати, але й розуміємо ситуацію, яка склалася до війни, особливо під час війни. Скільки дітей залишилося без батьків”.

Наталя та Євген мріють про велику родину, з двома, трьома, а можливо, й п'ятьма дітьми, яка житиме у великому будинку.

Раніше Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі