Лайм

12 років разом: вагітна Лілія Ребрик у річницю шлюбу показала щасливі родинні фото

Нова фотосесія "дикої сімейки" у стилі family-look

23 грудня Лілія Ребрик і Андрій Дикий відзначають нікелеве весілля - рівно 12 років тому телеведуча і хореограф стали чоловіком та дружиною. Пара виховує двох доньок і чекає на появу третьої дівчинки. В річницю шлюбу вагітна акторка показала щасливі фото своєї сімї та ніжно привітала коханого.

На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію кадрів з нещодавньої фотосесії та залишила зворушливий підпис. "12 років разом. Річниця нашого з тобою весілля! 12 років тому народилася наша дика сімейка. Люблю! Дякую!", - ніжно звернулася вона до чоловіка.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія, яка у фотозйомках любить підкреслювати єдність сім'ї стилем family-look, обрала для себе і доньок однакові сукні. Її чоловік позував у вбранні таких самих відтінків.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Акторка раніше розповідала, що в їхній сім'ї є одна мила традиція, пов'язана з фотографіями.

"Двічі на рік, на дні народження дітей я друкую фото з різних фотосесій, прикрашаю ними зал, роздаю якісь фото родичам, а решту - складаю у фотоальбом, щоб потім грітися теплими спогадами різних років, згадуючи саме той день, коли була зроблена фотографія", - розповідала Ребрик у 2021 році.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися у 2011 році, коли разом вийшли на паркет шоу "Танці з зірками". Після проекту між ними зав'язався роман, через що обоє розійшлися зі своїми попередніми партнерами. Вже у 2012 році пара стала батьками дівчинки Діани, а у 2018 році у них народилася друга донька Поліна. У березні 2024 року в сім'ї має з'явитися третя донька.

Нині у "дикої сімейки" багато шанувальників, які вважають їх зразковою родиною. Секрети сімейного щастя Лілія Ребрик розкрила в інтерв'ю Аліні Доротюк у лютому 2023 року.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil