Лайм

Колишня дружина Кличка показала його дорослих дітей на святкуванні Різдва у Німеччині

Сини і донька мера провели свято з мамою

Віталій Кличко і Наталія Єгорова вже багато років живуть у різних країнах, і лише минулого року офіційно оформили розлучення. Мер Києва та його колишня дружина виховують трьох дітей, які мешкають за кордоном. З нагоди Різдва сини й донька приїхали до мами в Німеччину, щоби разом провести святковий день.

Колишня дружина Кличка у своєму Instagram показала дорослих дітей і з ніжністю написала: "Мій найкращий та найцінніший подарунок у житті". У кадрі 21-річна Єлизавета-Вікторія, 18-річний Максим та 23-річний Єгор-Даніель у різдвяних светрах обіймаються з мамою на тлі святкової ялинки.

Читайте також: Хороша новина для українок: брат Володимира Кличка прокоментував його особисте життя.

Фото: instagram.com/natalia_yegorova

На фото можна побачити, що молодший син Віталія Кличка і Наталії Єгорової вищий за свою матір, сестру і навіть старшого брата. У 2020 році мер хвалився в соцмережі, що Максим зростом обігнав свого дядька-боксера Володимира. Цього року хлопець закінчив старшу школу.

Фото: instagram.com/natalia_yegorova

Відомо, що сини мера живуть у Великій Британії, а донька - у США. Колишня дружина Віталія Кличка багато років живе у Гамбурзі (Німеччина).

Фото: instagram.com/natalia_yegorova

В Україну діти Кличка не приїжджають, а Наталя нещодавно навідувалася до рідної країни. Восени 2023 року Єгорова приїхала до Києва у складі німецької делегації, яка допомагає українським дітям. Під час повітряних тривог жінка спускалася в укриття готелю, де зупинялася під час візиту до столиці.

Віталій Кличко і Наталія Єгорова одружилися у квітні 1996 року. У серпні 2022 року колишня пара оголосила про офіційне розлучення через 25 років шлюбу.

Фото: instagram.com/natalia_yegorova

"Це не секрет, що ми багато років живемо не лише в різних містах, а й у різних країнах. Багато років - різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це [розлучення] офіційно. У нас залишилися хороші стосунки, ми поважаємо один одного, діти вже дорослі, і життя продовжується", - сказав тоді мер Києва.

Раніше Марічка Падалко, Леся Нікітюк та інші зірки показали Різдво у родинному колі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації