Лайм

Тоня Матвієнко розповіла, як після розлучення з першим чоловіком її донька обрала жити з батьком

Знаменитість озвучила, що призвело до такої ситуації

До шлюбу зі співаком Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко була в офіційних стосунках з чоловіком, який є батьком її старшої доньки Уляни. Виконавиця розповіла, що після їхнього розставання дівчина якийсь час жила з татом.

Деталями про стосунки з дитиною Антоніна поділилася в шоу "33 запитання". Переїхати до рідного батька дівчина захотіла у 2011 році - на той момент їй було 12. Матвієнко розповідає, що Уляну переконали у тому, що у її зіркової матері на неї не було часу, через що вона прийняла рішення жити з татом.

Читайте також: Кожному була рада: Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері.

Тоня Матвієнко з донькою УляноюФото: instagram.com/tonya_matvienko

"Був такий момент, коли ми з першим чоловіком розійшлися, і вона мені сказала, що поїде в ту сім'ю жити. Я саме потрапила на шоу "Голос країни", та сім'я вирішила, що в мене немає часу на Уляну, і сказали їй: "Давай ти у нас поживеш, поки мама буде співати". І переконали мою дитину. І тоді, щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вдалося", - пригадує той період Тоня.

Зараз Уляні 25 років, і співачка поділилася, що має гарні стосунки із нею. За словами артистки, уже минув той етап, коли дитині потрібно розповідати як жити, і продовжувати контролювати її.

"Старшій уже 25, я не можу вже контролювати та щось там їй розповідати, як жити. Це вже моя подруга. У нас такі стосунки", - каже донька Ніни Матвієнко.

Читайте на тему: Були зовсім юними: хто з українських зірок став батьками у дуже молодому віці.

Тоня Матвієнко з маленькою Уляною на рукахФото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Уляну Антоніна народила у 17 років. Завагітніла вона у 16 від на той момент свого обранця, якому було 23 роки. Про вагітність дівчина розповіла зірковій мамі через два місяці після підтвердження цієї новини. Ніна Митрофанівна позитивно сприйняла цю ситуацію та підтримала свою доньку.

За батька Уляни Матвієнко вийшла заміж, але через 10 років спільного подружнього життя вони розійшлися. Після розлучення співачка вийшла заміж вдруге – за музиканта Арсена Мірзояна, від якого народила молодшу доньку Ніну.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном, старшою дочкою Уляною та молодшою НіноюФото: instagram.com/tonya_matvienko

  • Досі ображена: раніше Арсен Мірзоян розповів про стосунки з колишньою дружиною і дітьми від першого шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита