Лайм

Марічка Падалко натякнула, що ведуча Лідія Таран не повернеться жити в Україну

Знаменитість живе у Франції від початку російського вторгнення

Лідія Таран разом з донькою Василиною втекла від війни до Франції. Незважаючи на те, що багато знаменитостей вже давно повернулися до Києва, телеведуча переїжджати в Україну не поспішає. 46-річна українка вступила до магістратури французького вишу, також у цій країні закінчує школу її дитина.

З цих причин Лідія може не повернутися жити в Україну. На це натякнула колега і кума ведучої Марічка Падалко. В інтерв'ю OBOZ.UA вона сказала, що захоплюється подругою, яка здобуває вищу освіту французькою, і що її донька також може продовжити навчання у Франції.

Читайте також: Страшно пишаюсь: Лідія Таран вперше показала брата, який служить у ЗСУ.

Лідія Таран у Франції Фото: instagram.com/lidiyataran

"Для мене це такий подвиг. Я колись намагалася почати вчити французьку, але було дуже складно. Хоча я філолог за освітою, вчила англійську та німецьку. Захоплююся подругою, що вона змогла себе так пересилити. Не хочеться говорити про наш вік, але, погодьтеся, що мови в школі даються набагато легше, ніж починати заново життя іншою мовою. Ліда – величезна молодець", - сказала ведуча новин.

Падалко припустила, що 16-річна Василина, найімовірніше, вступатиме до одного з місцевих вишів, оскільки у Франції вища освіта французькою безкоштовна. Її мати, вірогідно, не захоче залишати доньку саму в чужій країні.

"Я не знаю, з якою країною вона пов'язує своє майбутнє життя - це потрібно питати у неї, - сказала Марічка про Лідію. - Знаєте, як часто буває - життя підв'язується під дитину. А у Франції вища освіта французькою мовою безкоштовна, це може бути перспективою для її доньки, яка зараз навчається у 10 класі. Але думаю, що Ліда час від часу приїжджатиме до нас".

Лідія Таран з дочкою Фото: instagram.com/lidiyataran

Лідія Таран і Василина поїхали у Францію в перші дні вторгнення РФ. Поки мама з дитиною живуть за кордоном, їхній будинок у Києві кілька разів зазнав ворожих ракетних ударів. Через п'ять місяців повномасштабної війни знаменитість приїжджала до своєї київської квартири, щоб подивитися на руйнування після російських обстрілів.

Телеведуча тоді зізнавалася, що боїться повертатися додому і не готова ризикувати безпекою своєї єдиної доньки.

"У мене є щоденний страх за близьких. Швидше це констатація факту. Тому що місце, де я купила квартиру, виявилося дуже невдалим. Мій будинок знаходиться біля заводу Артема, об'єкта, в який постійно намагаються влучити російські ракети. Туди прилітало вже тричі, були людські жертви, і, в принципі, немає жодної гарантії, що не прилетить ще вчетверте і вп'яте", - говорила Таран у серпні 2022-го.

Чтайте також: Марічка Падалко розповіла, що її чоловік у ЗСУ каже про терміни закінчення війни.

Марічка Падалко і Лідія Таран Фото: instagram.com/lidiyataran

Нагадаємо, Лідія Таран виховує Василину сама. З батьком доньки, телеведучим Андрієм Доманським, знаменитість розірвала стосунки у 2010 році після кількох років цивільного шлюбу.

Дізнайтесь, куди зник ведучий Андрій Доманський: Слава Дьомін розповів про його від'їзд.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності