RU  UA

Дізнатися

Люди навіть не здогадуються, з чого насправді зроблений сніг у фільмі "Сам удома"

Цікавий факт про улюблену комедію

Комедія "Сам удома" вийшла на екрани у 1990 році, і з того часу стала одним із найулюбленіших святкових фільмів для дітей та дорослих в усьому світі. Хоча ви напевно знаєте веселу сюжетну лінію напам'ять, ви, можливо, ніколи не чули, що команда використала для створення знаменитої снігової сцени.

Читайте також: Маколей Калкін отримав зірку на Алеї слави та вперше показав синів: фото родини.

Фото: 20th Century Fox

Коли продюсери фільму хотіли зняти культову снігову сцену біля будинку родини Маккалістерів у Чикаго, єдиним матеріалом, який вони використали, було картопляне пюре.

Пластівці з картопляного пюре роздмухували вентиляторами, щоб створити враження, ніби насправді йде сніг. І хоча на екрані це виглядає так, ніби Кевін Маккалістер прокидається різдвяним ранком і бачить свіжий сніг, насправді це була картопля.

На жаль, використання цього продукту мало один суттєвий недолік. Після кількох дублів пластівці злиплися і стали схожі на картопляне пюре. Ще гірше, що через специфічний колір картоплі штучний сніг став виглядати дуже жовтим.

Читайте також: Кондитерка перетворила будинок Кевіна з фільму "Один вдома" на імбирний пряник заввишки 1,5 метра.

Але чому у фільмі "Сам уома" замість снігу вирішили використати картопляні пластівці? Справа в тому, що снігу не було в бюджеті фільму, а до появи комп'ютерної графіки картопляні пластівці були одним із найдоступніших матеріалів для зйомки снігових сцен у кіно. Хоча здалеку вони виглядають дуже правдоподібно, якщо придивитися ближче, стає цілком очевидно, що сніг зроблений з пюре.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого