Лайм

Маколей Калкін отримав зірку на Алеї слави і вперше показав синів: фото сім'ї

Перший вихід сім'ї на публіку

Зірка різдвяної комедії "Сам удома" Маколей Калкін удостоївся іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді. На урочисту церемонію 43-річний актор приїхав разом зі своєю 35-річною нареченою Брендою Сонг та двома синами - дворічним Дакотою і маленьким Карсоном, про народження якого стало відомо у березні.

Як пише People, Калкін був сфотографований цілуючим голову свого молодшого сина, який був одягнений у сірий жилет і тримав у роті пустушку. Старший син пари з ірокезом на голові позував з батьками на червоній доріжці.

Читайте також: Це було тяжке рішення: Періс Хілтон розповіла, чому її дітей народила сурогатна мати.

Молодший син Маколея Калкіна Фото: Getty Images

Під час своєї промови Маколей подякував коханій та їхнім двом синам за підтримку. "Я хотів би подякувати Бренді. Ти - абсолютно все. Ти найкраща людина, яку я коли-небудь знав. А після народження двох наших хлопчиків ти стала однією з трьох людей, яких я люблю", - сказав актор.

Зірка "Сам удома" та американська акторка азіатського походження познайомилася кілька років тому на зйомках фільму "Парубоцька вечірка в Таїланді" і невдовзі почали зустрічатися.

У квітні 2021-го у Калкіна та Сонг народився син Дакота, названий на честь покійної сестри Маколея, яка померла в автокатастрофі у віці 29 років. Появу первістка батьки тримали в секреті, доки не знялися для обкладинки журналу Esquire.

Маколей Калкін з нареченою і старшим сином Фото: Getty Images

Про народження другого сина пари стало відомо лише через три місяці після пологів. Видання Us Weekly писало, що хлопчик з'явився на світ у грудні 2022 року, "десь перед Різдвом".

Після народження первістка Бренда Сонг розповідала, що вони з Маколеєм "практичні" батьки.

"Ми з моїм нареченим дуже практичні батьки. У нас немає няні, але моя мама була з нами з самого народження мого сина... Коли я працювала, мама привозила [мого сина] на майданчик, щоб я могла годувати його грудьми та бачити його протягом дня", - розповідала наречена Калкіна виданню The Cut.

"Я думаю, коли у вас з партнером з'являються діти, особливо в перші кілька місяців, у вас не вистачає терпіння бути ввічливими один з одним, - додавала вона. - Спілкуватися, коли вам потрібна допомога, дуже важливо. Замість того, щоб встановлювати обов'язки, ми просто відчуваємо один одного, я укладаю сина, а мій партнер каже: "Давай я погодую тварин і приготую вечерю".

Маколей Калкін та Бреда Сонг Фото: Getty Images

Тим часом зірка серіалу "Секс у великому місті" Синтія Ніксон оголосила голодування на підтримку Сектора Гази.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування