Лайм

Зірку серіалу "Район Беверлі-Хіллз" відлупцювали у вуличній бійці

Поліція розпочала розслідування

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Ян Зірінг потрапив у вуличну сутичку з бандою байкерів з Лос-Анджелеса. На відео TMZ група мотоциклістів оточила автомобіль Зірінга на бульварі Голлівуд. Потім актор вийшов з машини та вдарив одного з байкерів, чий мотоцикл стояв просто перед його машиною.

Читайте також: Онкохвора зірка "Беверлі-Хіллз" розповіла, як дізналася про зраду чоловіка перед операцією.

Фото: Getty Images

Точна причина сутички залишається неясною, і невідомо, чи зіштовхнувся один із мотоциклів з автомобілем Зірінга. За словами інсайдера TMZ, автомобіль Зірінга міг бути пошкоджений до того, як ситуація переросла в насильство.

Після удару Зірінг, здавалося, збив людину у шоломі на землю, що викликало реакцію інших байкерів. Ситуація загострилася, коли чотири людини почали завдавати знаменитому акторові ударів руками та ногами.

Під час бійки Яну Зірінгу, який грав у "Беверлі-Хіллз" добродушного Стіва, вдалося вирватися. Він побіг на Голлівудську алею слави, а чоловіки у шоломах усе ще намагалися його зловити. Незважаючи на те, що люди на вулиці знімали та спостерігали за тим, що відбувається, ніхто не втрутився, щоб допомогти актору.

Поліцію на місце не викликали, але наразі розслідування вже розпочалося. Згідно з поліцейським звітом, на який посилається TMZ, Ян Зірінг є жертвою злочину. Затриманих наразі немає.

Раніше українському співаку побили вікна в авто під час благодійного туру в Польщі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа