Лайм

Українському співаку побили вікна в авто під час благодійного туру у Польщі: фото

Поліція Варшави вже шукає зловмисника

У квітні в закордонному турі зіпсували автомобіль гурту "Антитіла", тепер про факт вандалізму повідомив співак Юлік. Машину музиканта пошкодили у Польщі, куди він приїхав із благодійним виступом.

Julik разом зі співаком Заліско розпочали свій різдвяний тур містами Європи на підтримку ЗСУ. 27 грудня артисти дали перший концерт у Варшаві, а вранці наступного дня на них чекав неприємний сюрприз. У центрі польської столиці вандали розбили бічні вікна у легковому автомобілі українців.

Читайте також: Викрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у потягу "Укрзалізниці".

Фото: instagram.com/julikofficial

Музиканти припустили, що це могли зробити росіяни, котрі побачили автівку з українськими номерами.

"Розбили вікна в центрі Варшави. Перше - шок! Далі, усвідомлення, що я роблю все правильно. Всі живі, вікна заміняться. Добре, що цінні речі та костюми ми забрали із собою, - повідомив Юлік в Instagram. - Найбільше дивує той факт вандалізму - нашкодити. І так важко, кожен українець бореться за свободу своїх територій, а тут таке. Нас не злякати, їдемо далі збирати кошти для ЗСУ".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Julik (@julikofficial)

"Друзі, не треба війни в Україні, війна з українцями є і в центрі Варшави. Ну нічого, ми продовжуємо працювати, продовжуємо їздити, і це головне. Усі живі, здорові", - записав "сторіз" Заліско.

Читайте також: Злата Огнєвіч стала жертвою шахраїв: у співачки забрали гроші на ЗСУ з благодійного концерту.

Фото: instagram.com/zalisko

Юлік і Заліско подали заяву до поліції, на що знадобилося понад 6 годин. Поліцейські зафіксували факт вандалізму, після чого машину евакуатором відвезли на СТО.

"Далі ремонт за власний рахунок, якщо не знайдуть людину, яка це зробила. Далі суд, дай бог цього виродка знайдуть. Триматиму вас в курсі справи", - пообіцяв Юлік.

Фото: instagram.com/julikofficial

Julik (справжнє ім'я – Назарій Гук) – український шоумен, автор та композитор пісень, саундпродюсер та ведучий івентів. Був учасником гурту DZIDZIO, а також виступав у ролі зіркового експерта в шоу "Співають всі".

Найвідоміші його пісні - "Зозуля" та "Просто обійняти". Також українці можуть пам'ятати Юліка за фільмом Михайла Хоми "DZIDZIO Контрабас".

Заліско (Андрій Заліско) – естрадний український співак, заслужений артист України. Працює в галузі естрадної культури та мистецтва з 1995 року. Раніше співпрацював з "Територією А", "Національним хіт-парадом" та з популярними на той час гуртами "Ван Гог" і "Фантом 2".

Афіша благодійного туру Юліка та Заліско Фото: instagram.com/zalisko

Раніше у Києві пошкодили автомобіль Сашка Положинського, який служить у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації