Лайм

Не витримало серце: Марія Бурмака повідомила про смерть брата - учасника бойових дій

Час і місце поховання артистка повідомить згодом

Співачка Марія Бурмака повідомила про горе у родині. Помер її рідний брат Святослав Бурмака, який був учасником бойових дій та служив у 43-й Окремій Артилерійській Бригаді імені гетьмана Тараса Трясила.

Трагічну звістку виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram. У публікації вона уточнила, що у її брата стався серцевий напад. Напередодні він проходив лікування у військовому госпіталі після поранення і контузії. У квітні чоловіка комісували за станом здоров'я.

Читайте також: Український актор Богдан Колесник загинув від поранень на фронті: йому було 36 років.

Святослав БурмакаФото: instagram.com/mariaburmaka

"Сьогодні вночі помер мій брат Святослав Бурмака. Серцевий напад. Учасник бойових дій. Був поранений і контужений, лікувався в військовому госпіталі. У квітні був комісований за станом здоров‘я. Не витримувала його психіка. Не витримало врешті і серце. Нема таких слів, щоб описати як боляче нашій сім‘ї. Я завжди тебе буду дуже любити, Слава. Про час і місце поховання я напишу пізніше", - йдеться у публікації Бурмаки.

Також артистка оприлюднила чорно-біле фото Святослава. На знімку він позував у військовій формі, з посмішкою на обличчі.

Колеги та прихильники висловлюють у коментарях слова співчуття та дякують герою за захист та службу. "Царство небесне і вічна пам'ять герою. Прийміть мої співчуття", "Яка сумна новина! Знала його. Прекрасна людина. Царство небесне! Світла пам'ять! Герої не вмирають!", "Вічна шана вашому брату, Маріє, й царство небесне", - йдеться у коментарях користувачів мережі.

Читайте на тему: Люблячий батько і справжній патріот України: на фронті загинув актор Андрій Павленко.

Святослав Бурмака був єдиним рідним братом Марії. Сама співачка народилася у родині викладачів: її батько – історик, публіцист, кандидат історичних наук та професор. Також відомо, що Бурмака є двоюрідною сестрою українського політика та державного державного діяча Юрія Павленка.

Артистка виховує доньку Ярину, яку народила у шлюбі з колишнім чоловіком Дмитром Небесійчуком. Він загинув у січні 2022-го року внаслідок пожежі у власному будинку.

Марія Бурмака разом з Дмитром Небесійчуком і дочкоюФото: facebook.com/maria.burmaka

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття