Лайм

Потрібен медичний канабіс: ведучий Олександр Попов розповів про онкологічну хворобу мами

Зірка має непрості стосунки з близькою людиною

Актор та ведучий Олександр Попов розповів про хворобу своєї матері. У жінки підтвердили онкологію, тому нині родина чоловіка переживає непростий період, шукає способи, як допомогти рідній людині.

Деталями Попопв поділився у інтерв'ю Славі Дьоміну. Він сказав, що дізнався про діагноз матері близько трьох місяців тому. Наразі вона проходить хіміотерапію, проте є й інші способи, які можуть мати позитивний вплив. Актор зауважив, що самі лікарі радять використовувати у цій ситуації медичний канабіс, і після обговорення даного питання з досвідченими онкологами він погоджується з необхідністю легалізації таких ліків у нашій країні.

Читайте також: Катерину Тишкевич виписали з лікарні: акторка показала, як виглядає після важкої хвороби.

Олександр ПоповФото: YouTube

"У неї онкологія. Ми зараз лікуємось, проходимо хіміотерапію. Вже близько трьох місяців ми активно цим займаємось. Коли ти мене спитав про медичний канабіс два місяці тому, я б сказав: "Та я не в темі". А зараз я знаю, наскільки це важливо, бо я занурився у цю проблему, я спілкувався з онкологами, з класними онкологами", - каже Попов.

"Мені онкологи-професори говорять про те, що це потрібно приймати, бо це супер-важливо. Оці всі посттравматичні стани, онкологія… Це допомагає, це вирішує. Мені лікарі прямо кажуть: "Якщо є знайомі, хай тобі провезуть баночку", - поділився він. - Взагалі фахівці говорять, що стан моєї мами важкий. Лікар мені сказав, що 10% - це ми, а 90% це ви, тобто ваші зусилля. Мені здається, все від голови, по-перше. У мами цукровий діабет від нервів, потім інфаркт від нервів, п'ять стентів в серці... Все від голови, все від нашого мислення. Від того, наскільки ми самі себе закопуємо".

Читайте на тему: Два дні провела в комі: Мадонна прокоментувала хворобу, від якої мало не померла влітку 2023 року.

Попов з мамоюФото: instagram.com/akter

Ведучий також зізнався, що наразі має непрості стосунки із мамою, і це пов'язано з хворобою у тому числі:

"Ми з мамою теж зараз проходимо складний етап стосунків, коли вона не хоче жити зі мною. Вона хоче жити сама, бо прожила багато часу сама. Але такий період, коли вона не може, на жаль, це робити. Я про це говорю з психологами, як мені правильно побудувати стосунки із нею. Ми сваримось, вона злиться, - зізнався Попов. - Мені психолог пояснює, чому у неї може виникати та чи інша агресія. Це конфлікти на тлі того, що я говорю: "Мам, тобі потрібно поїсти, випити півтора-два літри води і пройти кілька кілометрів за день, бо так сказав лікар". Я говорю з психологами і намагаюсь знайти підходи до вже дорослої сформованої людини, яка має глибоку депресію і проблеми".

Попов у дитинстві і його мамаФото: instagram.com/akter

Нагадаємо, 21 грудня, у другому читанні Верховна Рада ухвалила закон про медичний канабіс - "за" проголосували 248 нардепів. Про це повідомила народна депутатка Євгенія Кравчук на своїй Facebook-сторінці: "Медичний канабіс – легально: Верховна Рада 248 голосами ухвалила в цілому законопроект".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також