Лайм

Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів

Зірка соцмереж прокоментував озвучені раніше заяви захисників

Нещодавно військові закликали блогерів навідатися до ТЦК, аби своїм прикладом надихнути на такий вчинок інших українців. На цю пропозицію відреагував інфлюенсер та колишній чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин. У соцмережах він виступив проти мобілізації лідерів думок та пояснив свою позицію.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці чоловіка в Instagram. У stories він зазначив, що блогери допомагають закривати багатомільйонні збори на українську армію.

Читайте також: Зараз мої реалії - не творчість: Козловський показав архівні фото на честь 20-річчя музичної кар'єри.

У якості прикладу блогер згадав Мішу Лебігу, який за минулий рік зібрав мільйони гривень на допомогу ЗСУ.

"Ситуація: ваш товариш/друг/батько воює… І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки і держава нічого не дає… І тут ваш батько розуміє, що поруч із ним блогери, бізнесмени і ті, хто раніше донатив – більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації і вважають, що їх витурили з країни. Чи будуть закриватись збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так", - висловився Волошин.

Фото: instagram.com/stories/voloshyn_xx

Олександр додав, що лише озвучив свою думку стосовно мобілізації, а також написав в одній зі stories, що з 2014-го року країну захищає його батько, а з 2022-го - рідний дядько.

Фото: instagram.com/stories/voloshyn_xx

Нагадаємо, раніше військові, а саме заступник керівника ЦПД, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко разом з офіцером управління 12-ї бригади "Азов" НГУ Дмитром "Дипломатом" звернулися до інфлюенсерів та закликавти їх піти до ТЦК, щоб пройти ВЛК. На їхню думку, цей крок необхідний для того, щоб відомі люди своїм прикладом показали, що слід бути готовим до захисту країни. Коваленко зауважив, що йдеться не про те, щоб одразу відправитись на фронт. Наразі говориться лише про оновлення даних та проходження військово-лікарської комісії.

"І тут заходить людина, наприклад Міша Лебіга, і у нього в сторіз постійно про те, що він десь п'є, веде розгульний тип життя, і молоде покоління дивиться і думає: "Якщо він так відпочиває, гуляє і донатить, то і ми так можемо, чого ви нас кличете в військомати, чого ви від нас взагалі хочете?", - говорив лейтенант ЗСУ.

Читайте на тему: В холодний піт кидає: Тарас Тополя в резерві прокоментував можливість повернення на фронт.

Андрій Коваленко, лейтенант, заступник керівника ЦПД та Дмитро "Дипломат" закликали блогерів сходити у ТЦКФото: YouTube

Заступник керівника ЦПД також зазначив, що робота з інфлюенсерами має проводитися на державному рівні. Він сказав, що слід поговорити з лідерами думок, "інтелектуально донести думку" про те, наскільки важливим є їхній приклад у цій війні.

До блогерів Коваленко запропонував звернутися із наступними словами: "Нам це дуже важливо історично, бо ми можемо не вивезти цю війну, реально можемо не вивезти, всі чомусь думають, що ми обов'язково виграємо. Важливо, щоб ви також, бо аудиторія у вас велика, просувати ті якості та цінності, які будуть стимулювати людей іти в армію".

  • Побув близько тижня: раніше Сергій Танчинець пояснив, чому пішов з тероборони на початку війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита