Лайм

Катерину Тишкевич виписали з лікарні: акторка показала, як виглядає після важкої хвороби

Українські медики врятували життя 29-річної дівчини

Акторку Катерину Тишкевич, яка більше тижня перебувала у медикаментозній комі, виписали з одеської лікарні. 29-річна зірка українських серіалів показала, як виглядає після важкої хвороби та подякувала лікарям за врятоване життя.

Фото з виписки щаслива дівчина опублікувала в Instagram-історіях. "Врятували", - підписала артистка світлини з медиками і назвала їх "новими друзями-рятівниками".

Читайте також: Чекаємо на тебе: вагітна учасниця "Міс Україна", яка перемогла рак, повідомила стать дитини.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Також Катерина не забула і про своїх шанувальників та просто небайдужих українців, які підтримували її морально та фінансово у цей непростий період. "Дякую всім, всім, всім", - звернулася акторка до підписників зі своєї палати, позуючи з букетом та повітряними кульками-серцями. "Все ще жива", - додала вона.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нагадаємо, Катерина Тишкевич потрапила до лікарні на початку грудня. Акторку у важкому стані одразу перевели у реанімаційне відділення та діагностували сепсис (зараження крові). Дівчину ввели у стан штучного сну і лікарі розпочали боротьбу за її життя. У реанімації артистка була близько десяти днів.

Читайте на тему: MELOVIN розкрив свою невиліковну хворобу, яка проявлялася коливаннями ваги.

Фото: instagram.com/tomusyak

Нещодавно мама акторки розповідала, що наразі основною версією лікарів є те, що Катерині занесли інфекцію в лікарні, де вона лікувалася від головного болю, який мучив її роками.

"Її госпіталізували до тієї лікарні, також в Одесі. І на третій день після встановлення катетера у Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов'язували з рукою, тому що ситуація була не сильно виражена – просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці", - розповідала Наталія Малащук.

За словами жінки, висока температура не збивалася і тоді вони викликали "швидку", яка відвезла Катерину до лікарні. Результати аналізів показали, що в організмі дівчини сильне запалення. Почався розвиватися сепсис, який мало не забрав життя 29-річної акторки.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нагадаємо, у червні 2022 року Катерина Тишкевич розповіла, що вже довгий час страждає від загадкової хвороби, діагностувати яку лікарям не вдавалося. Протягом 8 років її виснажував сильний головний біль, з яким не могла впоратися ані традиційна медицина, ані альтернативна.

"Головний симптом - це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду, болить 24/7 так сильно, що я не можу говорити або тримати очі відкритими", - говорила знаменитість про свій стан.

За цей час вона пройшла обстеження у найкращих клініках України, зверталася до медичних центрів Данії, Італії, і лише у жовтні 2022-го лікарі поставили їй точний діагноз – соматоформний головний біль, спричинений функціональною поломкою мозку. За словами знаменитості, причина її недуги криється в порушенні біохімії мозку, спричиненого родовою травмою - до 7 місяців Каті був поставлений діагноз ДЦП.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше Мадонна прокоментувала хворобу, від якої мало не померла влітку 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених