Лайм

Олексій Суровцев через кілька місяців після весілля натякнув, що стане татом

Раніше знаменитість зізнавався, що вже готовий до дітей

У вересні актор Олексій Суровцев вдруге одружився зі своєю коханою Ксенією. Нагадаємо, пара раніше була у шлюбі і розлучилася кілька років тому, але нещодавно воз'єдналася і знову узаконила стосунки. Зараз, через кілька місяців після святкування, чоловік натякнув на можливе поповнення в сім'ї.

Зокрема, бізнесмен та блогер Олексій Тригубенко на своїй сторінці в Instagram опублікував пост стосовно батьківства. Він, як відомо, вперше став татом у липні цього року. У блозі чоловік оприлюднив ролик, де зізнався, що досі не може звикнути до думки, що справді став батьком і має дитину. "Як швидко ви звикли до того, що ви батьки? Бо я досі в шоці", - написав він.

Читайте також: Чи правда Юлія Саніна розлучається з чоловіком: в команді співачки дали відповідь.

Суровцев у коментарях натякнув, що стане татомФото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Суровцев відреагував на публікацію Тригубенка та зробив натяк щодо батьківства: "З прийдешнім! В мене ще попереду це звикання". "Ти будеш татом? Вітаю, друже", - відповів Суровцеву Олексій. Проте однозначної відповіді актор поки так і не дав.

Напередодні одруження з Ксенією актор заявляв, що вони "працюють над поповненням у родині" та "готуються до того, щоб стати батьками".

"Ми готуємося. Начебто все в порядку, але потрібно підготуватися, щоб дитина була здорова, і щоб все було добре. Побачимо, як буде, бо я не знаю… Ми вже про це розмовляли і плануємо дітей", - казав Олексій у розмові з Аліною Доротюк.

"Я точно хочу дітей, бо я вже дозріла до цього. Може, для когось пізно, для когось не пізно, але ось так… Мені 35 років, і я лише зараз готова до дітей. Я хочу дітей і сім'ю. А там, як піде", - висловлювалася на цю тему Ксенія.

Цікаво, що раніше Суровцев заявляв, що є затятим чайлдфрі (свідома бездітність - субкультура та ідеологія, яка характеризується принциповим небажанням мати дітей попри таку можливість). Чоловік говорив, що "любить тварин, а до дітей у своєму житті поки не готовий". Схоже, наразі його думка щодо цього змінилася.

Читайте на тему: Пережили дві евакуації: Могилевська розповіла про своїх прийомних дітей.

Суровцев з дружиноюФото: instagram.com/surovtsev.alexei

Нагадаємо, восени актор вдруге пішов під вінець зі своєю коханою Ксенією. Перший шлюб пари тривав 12 років, допоки у 2020-му вони не оголосили про розставання. Після цього Олексій якийсь час зустрічався із бодібілдеркою Анною Скворцовою, але у 2021-му вони розійшлися.

Після початку повномасштабної російсько-української війни чоловік поновив стосунки із Ксенією. Пізніше обоє заявили, що розлука пішла їм на користь і допомогла зрозуміти, що вони не можуть жити один без одного.

"У нас була відпустка. Ми погуляли. Хтось більше, хтось менше – неважливо. Ми дали собі таку відпустку від стосунків для того, щоб зрозуміти, що є найважливішим у житті. Вона була проїздом у Києві, ми зустрілися на каву і я зрозумів, що ось вона, та людина, з якою я хочу зустріти старість. Напевно, це і не давало мені поринути в ті стосунки, які у мене були з Ганною. Я не відпускав Ксюшу з голови", - ділився Олексій.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування