Лайм

Для всіх було шоком: дочка Ніни Матвієнко вперше розповіла про онкологічну хворобу матері

Співачка померла 8 жовтня 2023 року

Тоня Матвієнко дала перше інтерв'ю після смерті матері, української співачки Ніни Матвієнко. У розмові з журналом Viva вона підтвердила, що у Ніни Митрофанівни був рак, про який довгий час ніхто не підозрював.

За словами Тоні, стан матері погіршився різко. 8 серпня у неї сильно розболівся живіт, тому швидка відвезла її до лікарні. Після госпіталізації Ніна Матвієнко прожила рівно два місяці.

Читайте також: 40 днів після смерті Ніни Матвієнко: дочка співачки вшанувала її пам'ять зворушливим відео.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko

"Для всіх було шоком. Як це – людина все життя була енергійною, спортивною, не пила, не курила, до кінця життя бігала по сходах – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був також шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", - зізналася дочка артистки.

Сім'я ні на день не залишала співачку самою. Усі родичі їздили її провідувати, чергували біля ліжка, вивозили на подвір'я на прогулянки. На жаль, врятувати артистці життя лікарі не змогли.

"Хочу, щоб усі почули, тим більше ті, кому за 40 років: обов'язково робіть профілактичні обстеження у лікарів, раз на рік проходьте медичні чек-апи. Адже на ранній стадії це можна залишити і прожити ще дуже багато років", - каже Тоня Матвієнко.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko

Співачка важко переживає смерть мами, яку називає своєю опорою в усьому. Після прощання з Ніною Митрофанівною Тоня Матвієнко схудла на 10 кг. Досі вона плаче щодня і вчитися жити без найближчої людини.

Читайте також: Іконописець і чернець: що відомо про синів Ніни Матвієнко Івана та Андрія.

"Побачити її мертвою... Для мене це був кінець. Стрес і шок неймовірний. Десь три тижні я взагалі не спала. Постійно було відчуття, що мама поряд, і я подумки з нею розмовляла, знала навіть, що вона відповість. Я дуже сильно в собі закрилася. Взагалі не їла. Навіть снодійне приймала, - поділилася жінка. - Антидепресантів не пила, але в тому стані, в якому я перебувала, можна було загриміти в лікарню. Половина волосся випала".

Раніше Арсен Мірзоян розповів про появу скандальних "Кроликів" Моїсеєнка та Данильця на похороні Ніни Матвієнко.

Цікаві новини для вас:

Внучка Ніни Матвієнко Уляна вразила неймовірною схожістю із покійною співачкою: фото.

Чоловік актриси Катерини Тишкевич розповів про її стан після тижня у реанімації.

Онкохвора Шеннен Доерті розповіла, як дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil