Лайм

У США 71-річний герой "Холостяка" одружився з 70-річною переможницею шоу: фото

Романтичне реаліті завершилося якнайкраще

У листопаді в США завершився перший сезон проекту "Золотий холостяк", героєм якого став 72-річний Джеррі Тернер, а учасницями – жінки старшого віку. Видання Variety повідомило, що тепер Тернер і 70-річна переможниця Тереза Ніст одружилися.

Читайте також: Григорій Решетнік натякнув, хто може стати наступним "Холостяком" і коли знімуть новий сезон.

Фото: Disney

Пара заручилася у фіналі проекту, який знімали у серпні протягом чотирьох тижнів. Вже на початку січня в Каліфорнії вони зіграли весілля, яке транслювалося у прямому ефірі на каналі ABC.

"У нас однакова глибока любов до сім'ї. У нас є так багато любові, якою ми можемо поділитися, і тепер ще більше людей, з якими ми можемо нею поділитися, - сказала 70-річна Ніст у весільній клятві. - Я обіцяю бути твоїм спокоєм під час бурі, втішати тебе, коли тобі сумно, сміятися разом з тобою, коли ти щасливий, і залишатися з тобою протягом усього життя — але, перш за все, веселитися та отримувати задоволення весь той час, який у нас залишився на цій Землі. Я люблю тебе всім серцем і не можу дочекатися, щоб стати твоєю дружиною".

Фото: https://www.instagram.com/justjared/

Зі сльозами на очах 72-річний наречений промовив свою обітницю, зворушивши наречену та гостей церемонії.

Читайте також: Актриса Вікторія Варлей повідомила про вагітність: учасниця "Холостяка-12" вже на 6 місяці.

"Рука Бога та вітри долі визначили цей момент. Від нашого першого ковтка шоколадного коктейлю до останнього ковтка костаріканської кави я зрозумів, що ти та жінка, без якої я не можу жити. Я дізнався, що ти заспокоюєш мене дотиком своєї руки. Я дізнався, що ти змушуєш мене сміятися легким жартом давно втраченого друга... Я дізнався, що ти сильна і незалежна жінка, і твоя сила приносить мені радість. Ти - любов, яка прийшла тихо і без попередження. Ти була щирою. Тереза, у тебе є моє серце, а в мене твоє".

Фото: https://www.instagram.com/justjared/

70-річну наречену до вівтаря провів її син, шестеро онуків служили молодшими шаферами та підносили обручки, а подружками нареченої були дочка, невістка і троє онучок. Шафером нареченого був його зять, а дві онуки – молодшими подружками нареченої.

Окрім сім'ї молодят на церемонії були присутні багато учасниць "Золотого холостяка", у тому числі Леслі Фіма, яка посіла друге місце.

Фото: https://www.instagram.com/hollywoodlife/

Чоловік та дружина познайомилися на проекті лише 5 місяців тому, але ніхто з них не захотів тягнути з весіллям. У США шоу "Золотий холостяк" мало величезну популярність, а фінал зібрав біля екранів понад 6 млн глядачів - найбільшу аудиторію серед усіх епізодів франшизи "Холостяк".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину