Лайм

У США новим "Холостяком" став 71-річний чоловік: всіх дивує його молодий вигляд

Сім'я підтримала чоловіка у його рішенні прийняти участь у зйомках

Поки в Україні новий сезон "Холостяка" тільки планується, в США оголосили про запуск свіжого формату романтичного реаліті - "Золотий Холостяк". На відміну від попередніх форматів "Холостяк", "Холостячка" та "Холостяк в раю", ця програма розповідатиме про історію кохання золотих років, тобто про другий шанс на стосунки у зрілому віці.

Головним героєм нової версії американського шоу на каналі ABC став 71-річний ресторатор зі штату Індіана Джеррі Тернер. "71-річний чоловік став першим "Золотим холостяком", демонструючи, що любовні історії, як і багато інших речей, з віком стають лише кращими", - прокоментували вибір головного героя представники каналу.

Фото: instagram.com/bachelorabc

Читайте на тему: Переїхав у Таїланд і шукав роботу актора: що стало з "Холостяком" Алексом Топольським.

Що відомо про Джеррі Тернера

71-річний чоловік родом із Гудзона, Індіана, але зараз живе в Давенпорті, Айова. У 1974 році одружився зі своєю шкільною коханою Тоні. У шлюбі у пари народилося дві доньки – Енджі й Дженні. Дружина Тернера померла у 2017 році.

Після смерті обраниці Тернер живе сам у своєму приватному будинку. У вільний час любить влаштовувати барбекю, грати в пінклбол, вболівати за свої улюблені спортивні команди Чикаго, кататися на квадроциклах, а також спілкуватися із друзями та рідними. 7 серпня ресторатору виповниться 72 роки.

"За шість років після смерті Тоні й за підтримки своєї сім'ї Тернер готовий показати себе і знайти кохання, яке витримає випробування часом у його золоті роки", – також йдеться в анонсі нового сезону шоу.

Джеррі Тернер зі своїми ріднимиФото: instagram.com/goldenbachabc

Користувачі мережі бурхливо відреагували на зовнішній вигляд головного героя американського "Золотого Холостяка". Зокрема, вони жартують про те, що хочуть і собі мати такий вигляд у 71. theLime зібрав деякі коментарі людей з цього приводу, їх ви можете побачити на сторінці нижче:

  • "Я сподіваюся, що я виглядатиму хоча б наполовину так само добре, коли мені буде 45"
  • "І цьому чоловікові 71??"
  • "Замість сексуальних сцен у душі, чи можемо ми побачити його процедуру догляду за шкірою?"
  • "У нього набагато менше сивого волосся, ніж у мене"
  • "Він чудово виглядає для 71-річного чоловіка, і тепер я просто сподіваюся, що до нього приведуть не лише 24-річних дівчат!"
  • "Будь ласка, нехай жінки будуть його віку, а не якісь 30-річні, що хочуть стати інфлюенсерками".

Для довідки: "Золотий холостяк" - нова версія шоу "Холостяк", учасниками якого стали люди золотого віку. В описі на сайті зазначається, що в межах програми "один безнадійний романтик отримує другий шанс на кохання в пошуках партнера, з яким можна розділити роки на схилі життя". Учасниці нового шоу "мають життєвий досвід і надію на іскру, яка запалить майбутнє, сповнене нескінченних можливостей".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil