Лайм

Гуляє вся Україна: дружина Решетніка прокоментувала його поведінку після скандального весілля

Христина вперше висловилася про скандал

Після початку повномасштабної війни Григорій та Христина Решетнік неодноразово потрапляли під шквал критики у соцмережах. Дружину телеведучого хейтили за демонстрацію розваг та подорожей у дні жалоби, а самого шоумена – за виїзд з України та поведінку на скандальному весіллі експрокурора. Проведення елітного заходу, а саме необачна фраза ведучого, спровокувала найгучніший скандал.

Весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви відгриміло у Львові на початку жовтня. Пишне свято під час війни та присутність на ньому знаменитостей обурило українське суспільство. А фразу "Гуляє вся Україна" Решетнику нагадують досі. Дружина ведучого в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, як їхня родина реагувала на хейт і пояснила, чому ведучий не пояснив свою поведінку українцям.

Читайте також: Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Емоційно було дуже складно це переживати. Ми з Гришею вже пройшли хейт неодноразово і вже знаємо, що це таке. Але я дуже переживала за свою маму та за маму Гриші, бо вони цей потік ненависті читали і дуже пропускали через себе. Також я переживала ще за дітей, тому що я не знала, як це може на них позначитися, тому що вони вже дорослі, все чують, все розуміють і все бачать. Цей момент емоційного напруження, мені було дуже шкода, насамперед, рідних і близьких мені людей, я за них переживала найбільше", - поділилася Христина Решетнік.

Також Христина пояснила, чому Григорій не записав відеозвернення і не пояснив свою поведінку на скандальному весіллі. Дружина ведучого впевнена, що таким чином вони ще більше б розлютили людей.

Читайте також: Зарплата невелика: Юрій Ткач після весілля скандального блогера поскаржився на доходи.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Ми не вважали за потрібне вийти і одразу говорити. Ми розуміли, що відбувається таке напруження серйозне в суспільстві. Я абсолютно щиро розумію людей, які подивилися відео, де Гриша сказав фразу ["Гуляє вся Україна"]. Це вирвано з контексту. Ця фраза була вирізана зі сценарного плану. Я розумію людей, бо зараз така ситуація в країні, що болить за все, за кожну новину, яка з'являється. Тому ми взяли паузу. Я казала: "Гріш, мені здається, що треба зараз, щоб люди [охолонули], тому що, що б ти зараз не сказав, тобі ніхто не повірить", - пояснила вона.

Нещодавно Катя Осадча вперше прокоментувала скандали з Юрієм Горбуновим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації