Лайм

Святковий настрій для всієї родини: веселі фільми про Різдво та Новий рік

Подивіться їх у вихідні

Під час зимових свят перейнятися гарним настроєм допомагають фільми про Різдво та Новий рік. Існує безліч веселих комедій і зворушливих мелодрам про цей чарівний період року. Якщо "Сам удома" ви вже знаєте напам'ять, проведіть вечір за переглядом одного із цих святкових хітів.

Читайте також: Що подивитись для гарного настрою: добірка позитивних фільмів на вечір.

"Незабутнє Різдво" (2022)

За кілька днів до Різдва молода і нещодавно заручена спадкоємиця (Ліндсі Лохан) потрапляє в аварію під час катання на лижах. Після того, як їй поставили діагноз амнезія, вона опиняється під опікою красивого власника будиночка (Корд Оверстріт) та його дочки. У цей святковий сезон на них чекає багато веселих несподіванок.

"Міккі: Одного разу під Різдво" (1999)

У цьому анімаційному фільмі-антології ви побачите Міккі, Мінні, Дональда Дака, Гуфі та інших улюблених персонажів Діснея. У фільмі зібрано три зворушливі різдвяні історії, кожна з яких наповнена уроками про справжнє значення святкового сезону та дух даріння.

"Дуже погані матусі 2" (2017)

Героїні комедії "Дуже погані матусі" з головою пірнають у хаос святкового сезону. Поки Емі, Кікі та Карла намагаються створити ідеальне Різдво для своїх родин, їм також доводиться розібратися із приїздом власних матерів. Різдвяна метушня призводить до комедійного та захоплюючого дослідження злетів та падінь у житті жінок.

Читайте також: Люди навіть не здогадуються, з чого насправді зроблений сніг у фільмі "Один удома".

"Людина, яка винайшла Різдво" (2017)

Фільм розповідає про життя Чарльза Діккенса, який щосили намагається написати і опублікувати свою культову новелу "Різдвяна пісня". Він розкриває походження улюблених персонажів Діккенса, творчий процес і той глибокий вплив, який ця вічна різдвяна казка мала на формування образу свята.

"Поверни мене на Різдво" (2023)

Після особливо похмурого робочого дня у місцевому магазині подарунків Рене загадує різдвяне бажання розпочати нове життя. Вона прокидається у висотній будівлі Нью-Йорка генеральною директоркою однієї з найуспішніших компаній з доставки наборів їжі у світі.

"Різдвяні канікули" (1989)

Сім'я Грісвольдів намагається створити ідеальне Різдво, незважаючи на низку катастрофічних та комедійних подій. Оскільки Кларк Грісвольд сповнений рішучості подарувати своїй родині найкраще свято у світі, у цьому класичному різдвяному фільмі запанує хаос і сміх.

Читайте також: Чому Різдво святкують 25 грудня і навіщо Україна перейшла на новий календар.

"Королівське Різдво" (2014)

Коли звичайна швачка Емілі Тейлор дізнається, що її європейський хлопець — принц, вона опиняється у центрі уваги королівської родини. Зіштовхнувшися з палацовими традиціями, сімейними очікуваннями і несподіваним випробуванням, Емілі дізнається справжнє значення любові і важливість залишатися вірною собі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко