Лайм

Були сильно перелякані: Могилевська пояснила, чому два роки мовчала про удочеріння двох дівчаток

Співачка довго зберігала свою таємницю

У новорічну ніч-2024 Наталія Могилевська вперше зізналася, що стала мамою – співачка удочерила двох рідних сестер. Дівчатка в сім'ї артистки з'явилися на початку повномасштабної війни, але розповіла вона про це лише зараз.

В інтерв'ю Дмитру Гордону 48-річна зірка пояснила, чому два роки мовчала, що виховує прийомних доньок. За словами Могилевської, діти були травмовані й сильно налякані. Наталя хотіла, щоб дівчатка адаптувалися до нового життя та відчули себе захищеними.

Читайте також: Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Діти з'явилися під час війни. Коли ми їздили по всіх цих фронтах, по дитячим будинкам, по тим страшенним місцям. Звісно, вони були травмовані, і їм потрібен був час для адаптації. Для серйозної адаптації. Адаптації в новій сім'ї, адаптації до столичної життя, адаптації, що їхня мама зірка, і певної психологічної адаптації, тому що вони були сильно перелякані спочатку. Тому потрібен був час, щоб вони розслабилися, щоб відчули себе захищеними", - пояснила співачка.

Наталя зізналася, що багато її колег знали, що вона удочерила дітей, але тримали це в секреті. Імен Могилевська не назвала, але сказала, що дуже вдячна цим людям, що оберігали її таємницю.

"Насправді дуже багато людей знало. Я хочу подякувати всім, що вони з поваги до ситуації тримали таємницю. Тому що багато хто знав. Я вдячна, що два роки ніде нічого не було відомо. Це при тому, що ми ходимо до зоопарку. Навіть у цирку були. З відомих людей, хто знав, – ніхто не сказав", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка зізналася, що на початку вирішила для себе, що не розповідатиме про удочеріння стільки, скільки це буде можливо. Але коли наприкінці 2023 року у мережі почали з'являтися відео, де маленька дівчинка називає Могилевську мамою, співачка зрозуміла, що "час настав".

"Але за цей час кожна хвилина цієї таємниці для дітей була дуже і дуже важливою. Старша навчається в школі - досі ніхто не знає, що це моя донька. Ніхто не знає. Вона вчиться, у неї просто... Я не буду говорити, яке прізвище. Вона знає, що всі її перемоги в школі - це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам'ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливо", - впевнена зіркова мама.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Дівчаток звуть Софія та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Вони є рідними сестрами, і називають співачку мамою.

"Я їх дуже люблю. Вони мене дуже люблять. Називають мамою. Вони - рідні сестрички. Я дуже щаслива, особливо коли бачу, що вони щасливі", - зізналася артистка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Рішення удочерити дівчаток Наталія Могилевська прийняла разом зі своїм коханим чоловіком на ім'я Валентин. Пара познайомилася в перші місяці російського вторгнення і через короткий час почала жити разом. Співачка розповідала, що її обранець завжди з нею поряд, навіть під час поїздок у найгарячіші точки. Доньок закохані також виховують разом.

Раніше Наталія Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків