Лайм

Зіркова трійка: стали відомі імена ведучих Нацвідбору на "Євробачення-2024"

Вже зовсім скоро українці дізнаються, хто представить нашу країну на масштабному конкурсі

"Суспільне Євробачення" оголосило імена ведучих Нацвідбору-2024. У числі тих, хто вестиме шоу, опинилися вокалістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, ведучий Тимур Мірошниченко, а також стендап-комік Василь Байдак.

"Зіркова трійка ведучих працюватиме як разом на головній сцені, так і окремими парами в конкретних зонах. Вести бекстейдж та передшоу Нацвідбору на "Євробачення-2024" буде наша ведуча Анна Тульєва", - зазначається на сторінці "Суспільного" у Instagram.

Читайте також: Хто представить Україну на "Євробаченні-2024": букмекери озвучили прогноз Нацвідбору.

ведучі НацвідборуФото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нацвідбір відбудеться вже 3 лютого. На заході виступлять 11 артистів, яким вдалося потрапити до фіналу. Вже відомий порядок їхніх виступів, його ви можете побачити нижче:

  • YAKTAK – Lalala
  • INGRET – Keeper
  • NAZVA – Slavic English
  • ANKA – "Палала"
  • Drevo – Endless chain
  • Alyona Alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria
  • MELOVIN – DREAMER
  • SKYLERR – Time is running out
  • Ziferblat – Place I Call Home
  • YAGODY – Tsunamia
  • NAHABA – GLASSS

Читайте на тему: Здивований популярністю "Тату": Шуров прокоментував схожість пісні NAHABA з російським гуртом.

11 фіналістів НацвідборуФото: instagram.com/suspilne.eurovision

Крім того, у додатку "Дія" продовжується голосування за суддів Нацвідбору. У списку претендентів - музичний журналіст Олександр Варениця, виконавець і актор Андрій Данилко, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, хореограф Олена Коляденко, солістка гурту "Go-A" Катерина Павленко та фронтмен гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець. До них приєдналися продюсер Євген Тріплов, піаніст і композитор Євген Хмара, а також ведучий Павло Шилько.

Проголосувати за фаворита можна з 15 до 22 січня, однак віддати голос можуть лише особи віком від 14 років. Ті троє, хто отримає найбільшу кількість голосів, будуть обрані членами журі.

Нагадаємо, Нацвідбір пройде у форматі телевізійного концерту. Як й минулого року, представника України на конкурсі визначатимуть голоси журі та глядачів. Переможець поїде до міста Мальме (Швеція) зі своєю конкурсною піснею та позмагається разом з іншими виконавцями на міжнародній музичній сцені.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв