Лайм

Хто представить Україну на "Євробаченні-2024": букмекери озвучили прогноз Нацвідбору

У кого найбільше шансів перемогти у фіналі

Після того, як учасники Національного відбору на "Євробачення-2024" представили свої конкурсні пісні, букмекери зробили ставки на переможця.

За даними сайту Eurovisionworld, натепер найбільше шансів поїхати в Мальме у дуету Alyona Alyona і Jerry Heil. Їхній коефіцієнт становить 54%. Якщо прогноз букмекерів виявиться вірним, співачки представлять Україну з танцювальним треком Teresa & Maria з етно-мотивами.

Читайте також: Фіналісти Нацвідбору відповіли на закиди, що їхній трек схожий на пісню "Тату".

Також непогані шанси поїхати на "Євробачення-2024" у співака MELOVIN. У букмекерській таблиці артист займає другий рядок з коефіцієнтом 17%. Виконавець, який вже представляв Україну на конкурсі 2018 року, де посів 17 місце, спробує перемогти у Нацвідборі з піснею Dreamer.

Фото: instagram.com/melovin_official

На третьому місці з 8% знаходиться співачка ANKA, яку обрали фіналісткою Нацвідбору за допомогою голосування у мобільному застосунку "Дія". Її конкурсний трек "Палала" у популярному стилі фолктроніка.

Читайте також: Треба показати, що Україна жива: співачка ANKA про значення "Євробачення" та шароварщину у піснях.

Фото: instagram.com/anka.korchenova

До п'ятірки найкращих, на думку букмекерів, також увійшли львівський етно-гурт YAGODY із піснею Tsunamia та наймолодший учасник Нацвідбору-2024 співак YAKTAK з треком Lalala.

Читайте також: Не формат Євробачення: YAKTAK прокоментував реакцію слухачів на його пісню Lalala для Нацвідбору.

Найменше шансів перемогти в українському відборі у Ziferblat, SKYLERR, INGRET, Drevo. У цих артистів найнижчий коефіцієнт – 1%.

Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024" відбудеться 3 лютого у форматі телевізійного концерту. Як і минулого року, представники України на міжнародному конкурсі визначатимуть голосуванням журі та глядачів. Склад зіркових суддів українці можуть обрати самостійно у застосунку "Дія" - дізнайтеся, хто серед претендентів і як віддати свій голос.

"Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Представник України виступить в одному з півфіналів, порядок виступів визначиться у жеребкуванні після того, як усі країни представлять своїх учасників та конкурсні пісні.

Дізнайтеся, кому пророкують перше місце та які шанси України перемогти у нинішньому шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші