Лайм

Втекла через Європу до Росії: Євген Кот розповів про цинічний вчинок Тетяни Денисової

Хореограф пояснив, чому його колишня колега зрадила Україну

Хореограф Тетяна Денісова була зіркою українських танцювальних шоу, а після початку повномасштабного вторгнення перебралася в Росію. Останній місяць перед великою війною танцівниця знімалася у проекті СТБ "Танці. World of Dance". Разом з нею за суддівським столом сидів Євген Кот, який згадав, як вона говорила про любов до України, а потім втекла у країну-агресорку.

"Ще за день до вторгнення ми разом працювали на зйомках проекту "Танці. World of Dance" – були членами журі, – розповів хореограф в інтерв'ю OBOZ.UA. – І саме через неї цей проект не вийшов в ефір у такому вигляді, як планувався. Журі вирізали з програми через присутність Денисової".

Читайте також: Нічого українського: Чмерковський розповів про Тетяну Денисову, яка виїхала в РФ під час війни.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Кот додав, що на зйомках української адаптації World of Dance Денисова говорила йому, що вона "нарешті вдома", і тоді слова зрадниці здавались Євгену щирими.

"А зараз сприймаю ті слова як найвищий ступінь цинізму, тому що в перші дні великої війни вона, пробувши кілька днів під ракетними обстрілами, втекла через Європу до Росії і сіла там у журі одного з танцювальних проектів", - сказав український хореограф, маючи на увазі російське шоу "Новые танцы", яке виходило пропагандистському каналі.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Євген вважає, що причина зради Денисової – гроші, які, за словами Кота, у танцівниці на першому місці.

"Звичайно, гроші – це важливо, але не настільки, щоб зраджувати собі. Крім того, я знаю, що її фінансовий стан не ставив у такі рамки, що вона змушена була туди поїхати", - зазначив колишній колега і учень Тетяни Денисової.

Євген Кот зізнався, що Денисова була його викладачкою і під час навчання у виші він любив її та поважав. Але зараз танцюрист не хоче знати цієї людини, і тим більше шукати виправдання її вчинку.

"В мене летять ракети, а вона заробляє в Москві кошти, платить з них податки на ці ракети. Вона така сама вбивця, як більшість росіян, які підтримали війну проти нас", - наголосив український хореограф і волонтер.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Дізнайтеся також, де зараз колишній чоловік Тетяни Денисової співак Олександр Кривошапко, який на початку повномасштабної війни волонтерив в Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття