Лайм

Матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз

64-річна жінка прокоментувала ситуацію у соцмережах

У Сари Фергюсон, в якої влітку 2023 виявили рак молочної залози, знайшли ще одну онкологічну хворобу. Нещодавно герцогині Йоркській видалили кілька родимок, одна з яких виявилася раковою, а злоякісна меланома, як відомо, може бути найсерйознішим типом раку шкіри.

Найближчим часом матері британських принцес Євгенії та Беатріс доведеться пройти додаткові медичні обстеження. Однак фахівці сподіваються, що захворювання діагностували на ранній стадії, тому вдасться швидко його подолати. Про це пише видання Daily Mail.

Читайте також: Як і в тисячі чоловіків: король Чарльз розкрив хворобу, з якою доведеться лягти в лікарню.

Сара ФергюсонФото: instagram.com/sarahferguson15

"Очевидно, що ще один діагноз, поставлений незабаром після лікування раку грудей, викликає занепокоєння, але герцогиня залишається в гарному настрої", - сказав представник Сари Фергюсон.

"Я приділяю трохи часу собі, оскільки мені поставили діагноз злоякісна меланома, форма раку шкіри, мій другий діагноз раку протягом року після того, як мені поставили діагноз рак молочної залози цього літа та провели мастектомію та реконструктивну операцію. Саме завдяки великій пильності мого дерматолога меланома була виявлена" - згодом висловилася про хворобу і сама Фергюсон.

"Я вважаю, що мій досвід підкреслює важливість перевірки розміру, форми, кольору та текстури та появи нових родимок, які можуть бути ознакою меланоми, і закликаю всіх, хто читає це, бути уважними", - також зауважила вона у Instagram.

Нагадаємо, влітку минулого року у герцогині Йоркської виявили ранню форму раку молочної залози. Тоді їй провели операцію, яка дала позитивні результати. Початкову стадію онкології у 64-річної жінки підтвердили під час планової мамографії.

"Вона дуже вдячна персоналу, який брав участь у мамографії та виявив її хворобу, - йшлося у заяві прессекретаря. - Рак молочної залози герцогині був безсимптомним, і її досвід наголошує на важливості регулярного скринінгу".

Читайте на тему: Кейт Міддлтон госпіталізували і зробили операцію: у палаці назвали причину її перебування у лікарні.

кілька місяців тому у жінки виявили рак молочної залози на ранній стадії, а тепер - рак шкіриФото: instagram.com/sarahferguson15

У 2023-му Фергюсон прооперували у приватній клініці короля Едуарда VII у Лондоні, де регулярно проходить медичні обстеження та лікується королівська родина. У медустанові жінка пробула менше тижня.

Сара Фергюсон - матір принцеси Євгенії та принцеси Беатріс, а також британська письменниця, меценатка, громадська діячка, акторка і телеведуча. З принцом Ендрю, другим сином Єлизавети II, вона розлучилася в 1996 році, але колишнім закоханим вдалося зберегти дружні стосунки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня