Лайм

Кейт Міддлтон госпіталізували і зробили операцію: у палаці назвали причину її перебування у лікарні

Найближчий час принцеса Уельська проведе за межами дому

Кейт Міддлтон, яка нещодавно відзначила 42-й день народження, потрапила до лікарні. Наразі вона перебуває в одному з лондонських медичних закладів, де їй вже зробили планову операцію на черевній порожнині.

Про це повідомляється на сторінці королівської родини в Instagram. Зокрема, у заяві Кенсінгтонського палацу зазначається, що у лікарні принцеса Уельська може бути від 10 до 14 днів, а до своїх громадських обов'язків, ймовірно, повернеться лише напередодні Великодня.

Читайте також: Час трагічних конфліктів: король Чарльз згадав війну в Україні у різдвяній промові.

заява палацуФото: instagram.com/princeandprincessofwales

"Принцесу Уельську госпіталізували до лондонської клініки для планової операції на черевній порожнині. Операцію провели успішно, і прогнозують, що вона залишиться в лікарні від 10 до 14 днів, перш ніж повернутися додому для продовження одужання. З огляду на поточні медичні рекомендації, вона навряд чи повернеться до громадських обов'язків до Великодня", - говориться у заяві.

Також представники родини наголосили, що дружина принца Вільяма "цінує інтерес, який викличе ця заява", та сподівається, що суспільство зрозуміє її бажання залишити будь-які інші подробиці конфіденційними.

Нагадаємо, 9 січня Кейт Міддлтон відзначила свій 42-й день народження. Напередодні цього свята разом з іншими членами королівської родини вона за традицією відвідала різдвяну церковну службу, що проходила в Сандрінгемі.

Кейт Міддлтон після відвідування різдвяної служби 25 грудня 2023 рокуФото: Getty Images

Тоді Кетрін з'явилася у темно-синьому светрі з високим горлом, який скомбінувала із пальтом такого ж кольору від марки Alexander McQueen. Модний образ завершили капелюшок, замшеві черевики від Gianvito Rossi. Крім того, принцеса Уельська вшанувала пам'ять своєї покійної свекрухи, принцеси Діани, одягнувши пару сережок із сапфірами та діамантами, які раніше належали матері її чоловіка.

За принца Вільяма Кейт Міддлтон вийшла заміж у квітні 2011 року. У шлюбі у пари народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) та принц Луї (2018).

Як відомо, Кейт Міддлтон демонструє підтримку нашій країні у період війни з Росією. Вона неодноразово показувала це за допомогою своїх образів, а також під час особистої зустрічі з першою леді нашої країни Оленою Зеленською. До слова, раніше дружина президента подякувала принцесі Уельській за активну підтримку України.

  • Принцеса Люксембургу Олександра вагітна: що відомо про королівську родину крихітної держави.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни