Лайм

Хвора на рак Шеннен Догерті відверто розповіла, яким бачить свій похорон

Страшний діагноз зірці поставили ще у 2015 році

Американська акторка Шеннен Догерті, яка бореться з четвертою стадією раку, вже склала заповіт. В документі вона описала, яким бачить свій похорон та чому розглядає для себе кремацію.

На цю тему знаменитість висловилася у власному подкасті "Давайте прояснимо з Шеннен Догерті". Зокрема, після смерті жінка бачить виконавцем заповіту свого найближчого друга Кріса Кортаццо. Вона поділилася, що саме він має розвіяти її прах після процесу кремації. Також акторка заповіла, щоб з частини її праху зробили прикраси, адже колись вона вчинила так із прахом свого батька.

Читайте також: Чекаємо на тебе: вагітна учасниця "Міс Україна", яка перемогла рак, повідомила стать дитини.

Шеннен ДогертіФото: instagram.com/theshando

"Я не хочу бути захороненою, хочу, щоб мене кремували. І я читала про те, що з праху можна зробити намисто і виростити дерево. Я деякий час так носила свого тата довкола шиї у вигляді прикраси, але мене мучали нічні жахіття. І насправді не знаю, куди вона поділася", - каже Шеннен. Також зірка хоче, щоб "прах змішали з останками її собаки і батька".

Що стосується прощальної церемонії, то Догерті не хотіла б бачити там людей, які прийдуть не з власного бажання, а "тому що так треба". Вона зауважила, що вся процесія має бути нічим іншим, як "святом любові".

"Я не хочу, щоб вони були там, тому що причини їхньої появи точно не найкращі. Вони будуть присутні на прощанні, тому що це політично коректний вчинок, і вони не хочуть мати поганий вигляд, тому я, так би мовити, хочу зняти з них відповідальність і перетворити мій похорон на свято любові, - говорить акторка. - Не хочу, щоб люди плакали або говорили позаочі: "Слава Богу, ця с*чка вже мертва".

Читайте на тему: Хворіє дуже сильно: дочка Заворотнюк прокоментувала важкий стан онкохворої акторки.

52-річна жінка бореться з раком молочної залози вже тривалий період. Нещодавно їй зробили операцію з видалення з видалення пухлини в головному мозку, оскільки хвороба розповсюдилася і на інші органи. Ще пізніше вона дізналася, що хвороба розповсюдилася і на кістки.

Діагноз онкології Шеннен поставили у березні 2015 року. У травні наступного року їй зробили мастектомію, а трохи пізніше - хіміотерапію. Після цього знаменитість розпочала радіотерапію. У квітні 2017 вона повідомила про ремісію.

Шеннен Догерті бореться з 4 стадією ракуФото: instagram.com/theshando

У лютому 2020 року під час ефіру ток-шоу "Good morning America" жінка поділилася, що хвороба повернулася, і тепер вона на четвертій стадії. Новий діагноз їй поставили під час зйомок продовження "Беверлі Хіллз". Згодом знаменитість сказала, що "настав момент, коли приховувати страшну хворобу більше немає сенсу".

Нагадаємо, Шеннен Догерті – 52-річна американська акторка, найбільше відома за ролями Бренди Волш у серіалі "Район Беверлі-Гіллз" (1990-1994) і Прю Галлівелл у серіалі "Усі жінки - відьми" (1998-2001). У квітні минулого року повідомила про розлучення з чоловіком після 11 років шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита