Лайм

Актор Лемешко заявив, що його побив директор Дніпровського оперного театру: що відомо про інцидент

Ситуацію прокоментували обидві сторони

Актор Чернігівського театру імені Тараса Шевченка Микола Лемешко звинувачує у побитті директора Дніпровського академічного театру опери та балету Костянтина Пінчука. Коли після інциденту, який стався у Дніпрі під час гастролей, Лемешко заявив, що буде звертатися до поліції, у відповідь Пінчук сказав, що подаватиме скаргу за наклеп до суду.

Деталі інциденту оприлюднили на сторінці у Facebook Чернігівського театру. Там розповідається, через що виникла конфліктна ситуація. Лемешку довелося розвантажувати сценічні костюми у проїзді через неможливість проїхати службовим автобусом до внутрішнього двору Дніпровського театру. Таким чином транспорт перекрив дорогу. Пізніше до актора під'їхав автомобіль, водій якого в грубій формі став вимагати переставити автобус. На це він отримав відмову, через що сильно розізлився.

Читайте також: Вокаліст київського гурту заявив, що його викрали і побили представники ТЦК в Чернівцях.

пост Чернігівського театру імені Тараса ШевченкаФото: facebook

"Просто якийсь чоловік під'їхав під час розвантаження. Спочатку попросив: "Ты можешь отъехать на два метра вперёд автобусом, чтобы я мог проехать?" Кажу: "Я тут ні до чого, йдіть до водія". На що він наїхав на мене: "Найди мне его, быстро". На що я йому відповів: "Зараз, розбігся", - каже Лемешко виданню "Суспільне".

Микола ЛемешкоФото: facebook

Фото: facebook

Пізніше стало відомо, що за кермом легкового автомобіля знаходився Костянтин Пінчук, директор Дніпровського театру, як вже зазначалося вище. За словами актора, чоловік грубо з ним спілкувався, використовував нецензурну лексику, після чого вдарив в обличчя. Лемешко додав, що ситуація могла б бути ще гіршою, якби інші працівники Чернігівського театру не прийшли на допомогу та не злякали кривдника.

Лемешко звернувся до поліціїФото: facebook

Згодом Лемешко звернувся до поліції, аби зафіксувати факт нападу. У цей час до них під'їхала інша машина, водій якої став погрожувати фізичною розправою. Поліція в цей момент "ніяк не реагувала".

"Написали заяви й вже під час завершення процедури під'їхав білий автомобіль, з якого почалися погрози: "Вы отсюда не уедете". І ще погрожували, що прострілять коліна другому свідку. Скоріше за все це хтось із прибічників, ми не з'ясували, хто це", - також висловлюється про інцидент Микола.

Читайте на тему: Назвали неонацистами: у Словенії концерт "ТНМК" скасували через наклеп росіян.

Наразі поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження, передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів (850 грн), громадські роботи терміном до 200 годин або виправні роботи до одного року).

Костянтин Пінчук, якого звинувачують у побиттіФото: facebook

Пізніше Пінчук теж вийшов на зв'язок та у коментарі виданню "Українська правда" спростував усі звинувачення на свою адресу. "Буду телефонувати директору Чернігівського театру, розбиратися. Я думаю, що доведеться мені шукати адвоката і на директора, на Чернігівський театр, подавати в суд за наклеп", - сказав чоловік.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil