Лайм

Зрадник Юрій Бардаш у Москві мріє про окупацію України і готується отримати російський паспорт

Продюсер розхвалює життя в РФ

Росія продовжує використовувати українських знаменитостей-зрадників для поширення своєї пропаганди. Раніше стало відомо про те, що громадянство країни-окупанта отримала Таїсія Повалій, а тепер паспорт РФ збираються надати продюсеру-втікачеві Юрію Бардашу.

В інтерв'ю пропагандистському радіо "Комсомольська правда" Бардаш назвав себе "російським продюсером" і заявив, що повернеться в Україну лише у разі її окупації.

Читайте також: Учасниця "Холостяка" Яна Соломко в Москві заспівала про любов до окупантів.

Фото: Скріншот

"Я не хочу повертатися до Києва! Там нікуди повертатися. Там людей перетворили на тварин! Маразм міцнішає. Ослабли позиції Зеленського, режиму, їхньої ідеології. У них вселився демон, - видав зрадник. - Люди на дрова не мають грошей. Пригнічений стан у. всіх. Мене записали у вороги миттєво всі. Ніхто мені не пише смски, їх там усіх перевіряють".

Бардаш говорить, що хотів би повернутися до України, якби її населення "зраділо російським братам".

"Коли це станеться? Я не знаю, але думаю, що це відбудеться. Зараз звільнимо, і почнеться. Тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. Вони перші спуску не дадуть цим нацикам, які зараз там. Сподіваюся, при нашому житті ми це все побачимо, і пісню "Между нами тает лед" гурту "Грибы" заспіваємо. Буде великий тур, де співатимуть пісні всі народи Росії", - помріяв він.

На питання про те, чому в Росії не розвивається культура та шоу-бізнес, Бардаш відповів, що "найголовніший проект творчий для нас – це СВО". При цьому він щосили розхвалює країну-агресора, солдати-мародери якої крали в українських будинках унітази.

Читайте також: Думав про бізнес: зрадник Бардаш пояснив, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію.

"Я шокований цивілізацією, яку я тут бачу. Росіяни не розуміють, в якому щастя і жиру тут живуть. Я приїхав з Києва, де нуль соціальних послуг", - заявив він.

Юрій Бардаш досі вірить, що після підтримки вторгнення РФ в Україну його збирався викрасти та доставити до Києва "Грузинський Легіон". Після цього він пішки перетнув кордон Грузії та Абхазії, щоб сховатися в РФ.

"Я єдиний в Україні публічно висловився, що проти київського режиму. Величезна помилка, що в Україні всіх підбадьорили вбивати росіян. Ви всі за це дуже сильно поплатитеся. Мене записали в зрадники, і бог із ними. Сподіваюся, їх бог покарає", - поскаржився він.

Росіяни взяли в полон брата Антона Савлепова з Quest Pistols – гурту, який до повномасштабної війни продюсував Бардаш.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil