Лайм

Маша з боліт: зірку "Величного століття" критикують за костюм з російського мультфільму

Акторку засудили за підтримку країни-терориста

Турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, відома як виконавиця ролі Роксолани (Хюррем Султан) у костюмованій драмі "Величне століття", відзначилася цинічним вчинком. Зірка турецького серіалу влаштувала для доньки, яку народила три роки тому, свято в стилі російського мультфільму "Маша і ведмедь".

У 3-й день народження своєї дитини знаменитість вдягла іменинницю в костюм Маші, в образі героїні пропагандистського продукту з'явилася й сама акторка. На "шок контент" звернула увагу українська телеведуча Катя Осадча.

Читайте також: Анатолій Анатоліч закликав батьків не показувати дітям "Машу і ведмедь", "Фіксиків" та інші російські мультфільми.

Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

"Саме та зеленоока Роксолана з "Величного століття" нарядилась в Машу з боліт і дитину нарядила. І все це в Берліні", - написала вона в Instagram-історіях і показала радісні коментарі росіян під дописом Мер'єм.

Фото: instagram.com/kosadcha

І поки російські шанувальники "Величного століття" радіють, називаючи Роксолану "росіянкою", українці та жителі інших країн, які підтримують Україну, висловлюють своє розчарування.

"Сподіваюся, Мер'єм Узерлі, що ви не зрозуміли, що зробили. Ви щойно вбили любов мільйонів своїх українських шанувальників";

"Фу, Росія – це вбивця! Ці фотографії найбільше розчарування";

"Зовсім збожеволіла, це під час війни? Пропагуєш російське безкультур'я? Мозку немає";

"Це російський мультфільм і Росія – країна терорист, яка зараз вбиває ракетами український народ. І дуже цинічно вдягати Хюрем, яка з України, в один із символів Росії";

"Україна зараз під ракетним обстрілом, бо Росія вирішила нас убити, щоб окупувати нашу територію. Публікуючи ці фотографії, ви підтримуєте та пропагуєте культуру вбивства... Росія вбиває українських дітей";

"Це російський мультфільм – вони вбивають дітей та цивільних в Україні, вони терористи";

"Продажна шкура. Залиті кров'ю рашистські гроші не гидує";

"Жах. Добре їй коли її діти не сидять у підвалі ховаючись від обстрілу російських ракет";

"Не соромно їй виставляти фотографії на підтримку країни терориста Рашки! Це не шкода їй дітей загиблих від ракет! Так їй заплатили, а вона зробила! Усі вони продажні! І це не тематика, вона може показувати своїй дитині вдома! А це називається пропаганда насильства і вбивств, геноцид українського народу! Забанити підступну відьму! І нехай далі підтримує рашку! Безсоромне створіння!".

Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

Раніше Маша Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні