Лайм

Блогерка Таня Пренткович засвітилася на Мальдівах з чоловіком, який виїхав з України як волонтер

Пара ситуацію поки не коментує

Після "волонтерського" виїзду з України колишнього нареченого Соні Морозюк Романа Гринкевича, у використанні подібної схеми для відпочинку за кордоном під час війни запідозрили підприємця Андрія Гонковського, цивільного чоловіка Тані Пренткович.

Українська блогерка-мільйонниця зараз відпочиває на Мальдівах у компанії подруги Аліни Френдій та дітей. Як виявилося, сім'я Пренткович вирушила на закордонний курорт у повному складі.

Читайте також: Тисячі троянд і обручка від Cartier: українська блогерка похвалилася дорогими заручинами.

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Очевидці сфотографували Таню і Андрія на одній з локацій острова та виклали фото у мережу. Сам Гонковський розповідав своїм підписникам, що їде до Польщі як волонтер проводити благодійний захід.

Фото: Instamania

"Є досить цікава інформація про Таню Пренткович. Вона з дітьми та Аліною Френдій поїхала на Мальдіви. Все б ок. Але з ними був помічений і її хлопець, який виїхав як волонтер на благодійний захід до Польщі. Ми маємо надати розголосу, адже такі вчинки будуть викликати підозри і до справжніх людей, які працюють на благо нашої країни. У час війни цей великий злочин - прикриватися допомогою для фронту, щоб погріти свою сраку", - написали в мережі.

Очевидці додали, що блогери блокують коментарі з вимогою пояснити, як Гонковський опинився на Мальдівах під час війни.

Фото: Скріншот

Цікаво, що тим часом хлопець Тані Пренткович публікував у себе в Instagram благодійний контент з Польщі. Якщо вірити його блогу, то 23 січня блогер провів тренінг у Варшаві. Однак користувачі мережі впевнені, що чоловік заздалегідь записав ці кадри, щоб запостити їх у потрібний момент.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Тим часом блогерка Тетяна Парфільєва показала, як її житло постраждало від ракетної атаки 23 січня.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna