Лайм

Тисячі троянд і обручка від Cartier: українська блогерка похизувалася дорогими заручинами

На розкішну подію чоловік витратив більше мільйона гривень

Українська блогерка Candy Superstar, яка в Instagram має близько 1,5 мільйона підписників, отримала пропозицію руки і серця від свого коханого. З обранцем на ім'я Єгор вона зустрічається вже близько п'яти років.

Про заручини дівчина розповіла у блозі. Зокрема, на опублікованих кадрах можна побачити, що перед важливою подією чоловік прикрасив локацію тисячами червоних троянд та гелевими кульками у формі сердець. Про плани Єгора знали його лише найближчі друзі, серед яких блогери Олег Машуковський та Яна Дога, у той час як Candy до останнього не підозрювала, що буде відбуватися.

Читайте також: На віки вічні: старший син Арнольда Шварценеггера заручився з американською моделлю.

Фото: instagram.com/candy__superstar

Фото: instagram.com/candy__superstar

"Ти - найдорожче, що є у моєму житті. Я хочу прожити з тобою все своє життя. Ти вийдеш за мене заміж?" – запитав Єгор. На його освідчення блогерка відповіла згодою.

"Я сказала так! Тепер я - наречена, пишу і досі не можу повірити", - прокоментувала вона радісну звістку та похвалилася обручкою. В подарунок від чоловіка зірка соцмереж отримала брендову прикрасу - обручку від Cartier, вартість якої на офіційному сайті сягає від 21 до 40 тисяч доларів. Всього бойфренд блогерки витратив на освідчення більше мільйона гривень.

Фото: instagram.com/candy__superstar

Фото: instagram.com/candy__superstar

Після цієї події пара вже планує майбутнє весілля, проте будь-які деталі стосовно цієї теми поки залишаються невідомими.

Читайте на тему: Не будемо родиною: художниця Соня Морозюк покинула Романа Гринкевича і скасувала заручини.

Фото: instagram.com/candy__superstar

Як вже зазначалося вище, коханого Candy звати Єгор і вони зустрічаються вже кілька років. Про нього відомо не так багато, проте, судячи з такої розкішної пропозиції та коштовної обручки, можна зрозуміти, що чоловік непогано заробляє. Сама ж дівчина не говорить про нареченого і навіть у її підписках не знайти Єгора. Тим не менше, у соцмережах вона демонструє обличчя чоловіка, але він, схоже, не має бажання висвітлювати своє життя у мережі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита