Лайм

Будинок засипало склом: блогерка Тетяна Парфільєва показала, як її житло постраждало від ракетної атаки

Розкішний особняк знаходиться під Києвом

23 січня Росія завдала масований ракетний удар по Україні. Найбільше дісталося Харкову, також значні руйнування зафіксовані у Києві й передмісті. Від російської ракети постраждав будинок блогерки-мільйонниці Тетяни Парфільєвої, в який її сім'я переїхала лише кілька місяців тому.

Наслідки атаки РФ молода мама показала в Instagram-історіях. На кадрах видно, що в одній зі спалень вилетіло панорамне вікно та впало на ліжко. Осколки скла засипали всю кімнату. "Всі цілі і це найголовніше. Але в мене такий шок, що потрібен час, щоб прийти до тями", - написала вона.

Читайте також: Руйнування і допомога пораненим: фоторепортаж з місця "прильотів" в Солом'янському районі Києва.

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

Блогерка подякувала підписникам за підтримку та закликала не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

"Я вас міцно обіймаю і безмежно вдячна за підтримку. Не хочу піднімати охоплення на цій темі і робити довгі сторітелінги. Просто хочу сказати, що все матеріальне відбудується. Найголовніше – це люди, яких найбільше любиш у житті. І будь ласка, не нехтуйте тривогами! Хоча б дві стіни і подалі від вікон. Бережіть себе!", - закликала дівчина і показала, що розбите вікно тимчасово закрили фанерою.

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

Розкішний особняк з дизайнерським ремонтом блогерки знаходиться недалеко від столиці. До нового помешкання Тетяна Парфільєва та її чоловік-бізнесмен Іван Кришталь переїхали у листопаді 2023 року. За два місяці до переїзду у пари народився первісток - син Олександр.

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

2 січня від масованої ракетної атаки РФ постраждав будинок екссудді кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяни Літвінової, особняк депутатки Кіри Рудик та житло свекрів танцівниці Ілони Гвоздьової.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення