Лайм

Анна Трінчер на Балі показала фігуру у мікро-бікіні, яке мінімально приховує тіло

Співачка знову вирушила на закордонний курорт

Анна Трінчер продовжує у соцмережах демонструвати розкішне життя під час війни. 22-річна співачка і блогерка пояснювала, що намагається "давати підписникам гарний контент, який їм подобається". Нині дівчина відпочиває на Балі, звідки активно публікує пляжні кадри.

На особистій сторінці в Instagram українка розмістила серію спокусливих фотографій з екзотичного острова, які менш як за добу зібрали майже 100 тисяч "лайків". "Ну, нарешті! Перший купальний допис. А то підписники вже запереживали!", - підписала фото зірка, яка два місяці тому відпочивала на Занзібарі.

Читайте також: Волошин назвав Єфросиніну лицеміркою за критику розкішного життя з Анною Трінчер під час війни.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

На знімках, зроблених на заході сонця, Анна зображена в мікро-бікіні бірюзового кольору на зав'язках, яке прикриває лише найінтимніші місця. Міні-стрінги із завищеною зоною стегон візуально подовжують силует, а мініатюрний бюстгальтер дає можливість роздивитися "нові" груди співачки.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Вперше про своє рішення збільшити розмір грудей Трінчер розповіла восени 2021 року. Тоді дівчина зізнавалася, що їй завжди подобалися більш жіночні форми і що наважується на пластику вже кілька років.

"У мене довга історія з моїми грудьми. До 17 років мене запевняли, що вони виростуть, але мене нахабно обманювали! Не допомагали ні капуста, ні спорт, нічого", - говорила юна співачка.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

У січні 2022-го виконавиця зважилася на маммопластику і тепер є володаркою третього розміру грудей. Анна каже, що не шкодує, що змінила зовнішність, адже пластика додала їй "впевненості, сексуальності та дорослості". Тепер 22-річна співачка за будь-якої нагоди вихваляється спокусливою зоною декольте, яку прикрасила мініатюрними тату.

Читайте також: Ілона Гвоздьова у бюстгальтері показала результат збільшення грудей: фото.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Незважаючи на те, що з моменту операції минуло вже два роки, Анна продовжує стикатися з критикою у соцмережах. Хейтери пишуть їй, що треба приймати себе будь-якою, а не змінювати зовнішність за допомогою пластики.

"Чомусь ще є такий присмак засудження з боку суспільства будь-якого втручання в своє тіло. "Якщо б ти себе любила - ти б ніколи не збільшила груди"… Чому? І як це взагалі пов‘язано?, - зверталася вона до хейтерів. - Перше, що хочу сказати, але я думаю, що це і так очевидно і повинно бути зрозумілим кожній свідомій людині, - моє тіло, моє діло. Нікого не повинно турбувати, що я роблю зі своєю зовнішністю і який вигляд маю. Схема проста: я ділюсь в своєму блозі подіями мого життя і власною трансформацією - ви споживаєте цей контент... Не більше, не менше! Другий момент, чи можуть дівчат/ хлопці, які люблять і приймають себе хотіти змін, навіть, якщо це стосується хірургічного втручання - так, однозначно!".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

У листопаді 2023 року Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про розлучення. Пара блогерів була в шлюбі два роки.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків