Лайм

Мої слова перекрутили: блогерка Корячка, яка назвала військових ЗСУ "м'ясом", записала виправдання

Жінка записала відеозвернення

Блогерка-мільйонниця Корячка (Тетяна Коряк), яка назвала українських захисників "м'ясом", а вторгнення Росії в Україну "брудними іграми політиків" вирішила виправдатися за свої слова.

На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала відео, в якому заявила, що ЗМІ та Telegram-канали "некрасиво перекрутили її слова", тому вона вирішила виступити перед підписниками з "логічним" роз'ясненням, яке записала російською мовою.

Читайте також: Блогерка Алхім назвала "нацизмом" заклики переходити на українську мову.

Корячка наголосила, що вона і до початку повномасштабної війни допомагала людям, дитячим будинкам та військовим, а після 24 лютого 2022 року "всеяро і повністю віддавала себе допомозі". За її словами, вона не лише організовувала збори на потреби армії, а й закривала їх, вкладаючи власні кошти.

Фото: instagram.com/korya4ka

Тетяна, яка до російського вторгнення жила у Харкові, а зараз знаходиться на Кіпрі, згадала про рідне місто - Бахмут. А також заявила, що втратила на війні багато близьких людей.

"Я - українка з Бахмута. Те, що зробили росіяни з моїм містом... Я не можу описати вам цей біль. Я втратила в цій війні дуже багато: і дім, і рідних, і близьких мені", - сказала блогерка.

"Я розумію біль людей, які втратили у цій війні, які пишуть мені щодня з проханнями про допомогу. І я по можливості їм допомагаю, чим можу: пощу петиції, пощу збори. Тому що я люблю свою країну, люблю людей у ній. Як би вони до мене не ставилися, але я люблю, я це роблю... Але ЗМІ дуже красиво можуть перекручувати. Ви можете сприймати мої слова нервовим зривом, але я дійсно хочу, щоб у нашій країні настав мир. Тому що я втомилася втрачати близьких, рідних. І я думаю, і ви втомилися втрачати у цій війні. Тому я і виступила за те, щоб наша країна була в мирі і процвітанні. Ось, що я хочу", - наголосила Корячка.

Публікацію зі своїм відеозверненням Корячка залишила без можливості коментувати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Koriak Tatiana (@korya4ka)


Раніше скандальна блогерка Софія Стужук заявила, що не планує повертатися в Україну після закінчення війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа