Лайм

Арестович у США похвалився заробітком і розповів, як навчає мільярдерів "шукати себе"

Чоловік назвав суму, яку заробляє

Олексій Арестович, який знаходиться у США, де нібито придбав собі величезний особняк за більш ніж 1 млн доларів, відповів, як він виїхав з України. Також ексрадник Офісу президента розповів, чим займається в Америці та чи планує повертатися додому.

Про це "коуч" розповів в інтерв'ю Анні Оліцькій, яке знімалося в Нью-Йорку, де на той момент жив Арестович зі своєю сім'єю.

Читайте також: Всі залишаємось, всі воюємо: Арестович розповів, чому ОПУ в лютому обмежив виїзд чоловіків.

Фото: instagram.com/alexey.arestovich

"Із депутатської групи або Порошенка, або "Голосу", зараз не пригадую, направили до ДПСУ запитання, як виїхав Арестович. Відповідь ДПСУ опублікувала в соціальних мережах і там написано: державна таємниця. Якось виїхав. Законно, звісно", - відповів Олексій на запитання, як він виїхав з країни.

Арестович зазначив, що приїхав у США на запрошення як "незалежний експерт з українського питання". "Моя діяльність мала певну дотичність до того, щоб Україні надали наступний транш допомоги", - сказав він.

Квартира в центрі Нью-Йорка, в якій Арестович жив з дружиною та дитиною, обійшлася йому в копійчину. Олексій заявив, що він "не бідна людина" і може собі дозволити дорогі апартаменти. Крім цього, житло знаходиться в районі, де "режим безпеки набагато кращий".

Щодо заробітків під час війни, то "невеликий" дохід, а саме - 30 тисяч доларів, Арестовичу приносить YouTube. Основний прибуток – семінари в США. "У мене навчаються люди з понад 54 країн світу. Дуже багато з Америки, і головний заробіток там", - розповів він.

Фото: instagram.com/alexey.arestovich

Олексій наголосив, що не є психологом, адже не має відповідної освіти. Однак називає себе людиною, "яка займається психологією або цікавиться психологією".

"На грані філософсько-психологічно такій... Я навчаю на стику жанрів. Багато людей навчаються, імена яких би змусили привстати тих, хто би їх почув. Але вони інкогніто навчаються. Наприклад, навчається прессекретар прем'єр-міністра однієї з провідних країн світу. Є парочка людей із Силіконової долини з дуже відомими іменами", - сказав Арестович.

Він наголосив, що навчає як бідних студентів, так й мільярдерів, які "шукають себе".

Ексрадник Офісу президента похвалився, що за час повномасштабного вторгнення його доходи зросли, хоча перші місяці війни "рахував кожну копійку".

Щодо повернення в Україну, то Арестович запевнив, що обов'язково повернеться, як тільки завершить свої проекти за кордоном.

Фото: instagram.com/alexey.arestovich

У жовтні 2023 року поліція розпочала розслідування проти Арестовича: що загрожує скандальному ексраднику ОПУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil