Лайм

Блогерка Пренткович заступилася за чоловіка, якого критикують за "волонтерський" виїзд на Мальдіви

Зірка соцмереж прокоментувала скандал, пов'язаний з її родиною

Блогерка Таня Пренткович прокоментувала виїзд чоловіка за кордон по дозволу волонтера. Після того як Андрій Гонковський сам відреагував на ситуацію, його обраниця теж вирішила висловити свою думку.

Зокрема, під час листування в Instagram з однією з користувачок на ім'я Валерія Пренткович нагадала, що їхня родина багато допомагає країні. Вона обурилася, що через скандал з їхнім відпочинком на Мальдівах "люди забули все хороше, що вони зробили".

Читайте також: Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни.

Фото: instagram.com/valeria_content

"Ви так пишете, наче забули все хороше, що ми зробили. Всі їздять, але публічним людям не можна. Ви знаєте, про які масштаби я говорю. Дуже багато людей. На кордоні чоловіки-українці в кожній машині", - пише Тетяна.

Пренткович зауважила, що не порушувала закон. Спершу за кордон вона полетіла сама, а пізніше її обранець виїхав з країни на законних підставах. "Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що ви'їзд зараз складний. І власне всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон. Бо це і називається волонтер", - пояснила блогерка.

Фото: instagram.com/valeria_content

Ситуацію, яка обурила користувачів мережі, прокоментувала й інша зірка соцмереж - Олена Мандзюк. Вона засудила Гонковського за цей вчинок та пояснила, чому не підтримує пару в їхніх поглядах. "Я різко засуджую виїзд чоловіків за кордон з метою відпочинку на Мальдівах чи будь-де, якщо це не передбачено законом", - написала Мандзюк.

Читайте на тему: Українські кінематографісти вимагають звільнити керівництво Держкіно і віддати його бюджет ЗСУ.

Коли у мережі оприлюднили листування Пренткович із користувачкою, Олена обурилася ще більше. Вона не розуміє, як чоловіки можуть виїжджати за кордон, прикриваючись допомогою для ЗСУ.

"Я шокована відповідями Пренткович. Виявляється, ми всі просто їм заздрим, що у них є можливість літати на Мальдіви і куплене авто на ЗСУ дозволяє перетинати кордон. Батько моїх дітей після важкого поранення повинен зараз реабілітуватись і знову йти захищати таких, як вона?" - пише Олена, чоловік якої служить.

Фото: instagram.com/elena_mandziuk

Також Мандзюк пояснила, чому на її думку інші інфлюенсери мовчать про цю ситуацію. Причина у тому, що вони - "точно такі самі": "І прикриваючись купленою автівкою їздять отримувати чоловічу засмагу. Бо у блогерських чатах домовляються мовчати і вступитись за Тетяну і її відпочивальника. Зате нити про податки чи корупцію найперші".

Зірка соцмереж хотіла б, аби ця ситуація набула ще більшого розголосу у суспільстві, адже, за її словами, "несправедливо, що одні чекають рік на відпустку, а інші вважають, що за машину можуть поїхати куди завгодно".

Фото: instagram.com/elena_mandziuk

"Покажіть мені того, хто Андрію дав дозвіл на виїзд, в якому було написано об'єм допомоги, які він привезе. Хочу бачити, скільки коштує "законно" перетнути кордон чоловіку призовного віку. Всі мовчать, бо один одному подібні. Видаляють коментарі та закривають їх, не відповідають, блокують читачів. Але хіба не вони на початку війни створили сайт "зрадники України" і забули туди внести себе?" – поцікавилася наостанок інфлюенсерка та тренерка, ймовірно, маючи на увазі Петра Заставного, засновника сайту They love war.

Читайте на нашому сайті: Модель українського походження виграла конкурс "Міс Японія-2024" і розпалила расовий скандал.

Фото: instagram.com/elena_mandziuk

Нагадаємо, скандал навколо Пренткович та її обранця виник кілька днів тому. У мережі оприлюднили фото, як блогерка відпочиває на Мальдівах разом із своїм цивільним чоловіком Андрієм Гонковським, і бурхлива реакція користувачів мережі не змусила себе довго чекати. На його адресу посипалася критика, що він виїхав у Польщу як волонтер, а натомість скористався можливістю та подався на Мальдіви.

Гонковський відреагував на закиди у свій бік та заявив, що справді кілька днів був поруч із коханою на відпочинку, після чого знову повернувся до Польщі. У своєму зверненні Андрій зауважив, "що, можливо, прийняв неправильне, необдумане рішення".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни