Лайм

Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни

Чоловік написав пост, адресований "диванним експертам"

Ксенію Мішину, Злату Огнєвіч, Ольгу Сумську та інших зірок час від часу критикують у мережі за відпочинок під час війни. У коментарях під дописами з фото з-за кордону їм "прилітає" за демонстрацію "безтурботного життя", у той час як в країні гинуть люди.

Актор Тарас Цимбалюк прокоментував цю тему на своїй сторінці в Instagram. У дописі він звернувся до хейтерів та закликав їх залишити прокльони. Натомість він порадив українцям зайнятися більш корисними справами, а також звернутися до психолога.

Читайте також: Відірваний від реальності: Євген Кот розкритикував Влада Яму, який планує повернутися в Україну.

Тарас ЦимбалюкФото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

У публікації Тарас пише про те, що зайшов на сторінки до кількох актрис і побачив, що їм дошкуляють "диванні критики", у яких купа вільного часу.

"Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом. "Шкода", звісно, що цей комітет так активно вкладається у відстоювання своїх наративів, а на нього всі кладуть і продовжують жити…" - йдеться у джерелі.

"Ви серйозно? Та я в першу чергу порадію, що у такий [складний] період люди ще мають змогу заробити, тобто продовжувати реалізовуватись і платити податки, і організовують відпочинок для себе і своїх дітей! Що вони готові на ці черги, дводенні маршрути заради сім’ї… До чого прокльони? - також пише актор. - Я почитав коментарі під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, м’яко кажучи, до психолога".

Читайте на тему: Кожен репост зберігає життя: Астаф'єва пояснила, чому важливо висвітлювати реалії війни у соцмережах.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Цимбалюк зауважив, що наслідки війни для всіх є болючими, і кожен переживає їх по-різному. Тим не менше, людям все ж доводиться призвичаюватися до сьогоднішніх умов та намагатися в них жити.

"Те, що мені розповідають військові, іноді просто не вкладається в голову, навіть у мою, з кінематографічною уявою! Але, разом з тим, військові наголошують на головному: без волонтерів і допомоги тилу ми б не змогли", - написав Тарас.

"Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо якщо концентруватися тільки на війні і телеграм-каналах, можна й**нутись! – підсумував знаменитість. - Це дуже тупо - звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море. Не ускладнюйте і не ганьбіть себе подібними вис*рами".

Читайте на нашому сайті: Христина Решетнік на курорті поскаржилася на емоційне вигорання і нарвалася на хейт.

У коментарях колеги подякували чоловікові за чітку позицію та підтримку. Також деякі користувачі мережі поцікавилися думкою Цимбалюка на рахунок відпочинку блогерки Тані Пренткович зі своїм чоловіком, який, нагадаємо, перетнув кордон України як волонтер. Тарас зазначив, що його пост стосувався лише колег-актрис.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків