Лайм

Чоловік блогерки Пренткович пояснив, як опинився на Мальдівах після виїзду у Польщу по дозволу волонтера

Бізнесмен прокоментував скандал

Чоловік блогерки-мільйонниці Тані Пренткович Андрій Гонковський став причиною обговорення у мережі після фото, де він з дружиною та дітьми відпочиває на Мальдівах. Український підприємець виїхав з України спочатку як речник у Польщу, а потім вирушив до сім'ї на дорогий курорт. Українців обурило, що бізнесмен прикривається волонтерською діяльністю, щоби виїхати на відпочинок під час війни.

Після розголосу в соцмережах та ЗМІ бізнесмен відреагував на хвилю суспільного обурення та пояснив, як він опинився на Мальдівах. Гонковський сказав, що він дійсно перетнув кордон по дозволу волонтера, але мав у Варшаві кілька вільних днів, тому вирішив злітати до дружини й дітей на райський острів.

Читайте також: Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

"Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все дещо не так, як це описується. У нас була запланована подія "Магія ранку" для українських підприємців на 11 січня. Подібні заходи ми вже проводили, купували дрони тощо. Але коли я вже прибув до Варшави, організатори дещо змістили дату на 23 січня, щоб провести більше анонсів, і відповідно у мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок із нашими дітьми. І так. Я вирішив кілька днів провести з ними. Можливо, даремно. Можливо, помилково. Але вже як є", - пояснив цивільний чоловік Тані Пренткович у себе в "сторіз".

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Гонковський додав, що після короткого відпочинку на Мальдівах він повернувся до Польщі та провів у столиці цієї країни благодійний тренінг. І підкреслив, що йому з командою вдалося згенерувати 450 тисяч гривень, за які було придбано два дрони, й їх уже відправили на фронт нашим військовим.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Також чоловік відповів, чому одразу не показав в Instagram свій відпочинок, а приховав його від користувачів. Андрій сказав, що "ніхто нікого не обманював". "Коли ти не показуєш якусь частину свого буденного життя, це не означає, що якийсь обман", - заявив бойфренд Пренткович.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Раніше Григорій Решетник відповів на критику через виїзд за кордон та фото відпочинку в Італії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни