Лайм

Не вириваю зубами: колишня дружина Остапчука прокоментувала суперечку через спільний будинок

Блогерка відповіла на питання підписників

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про суперечку через спільний будинок із шоуменом. У соцмережах вона поділилася, що ця справа залишається без змін, до суду на екс-обранця вона не подавала.

Розповісти деталі жінка вирішила у відповідь на питання одного з підписників. Зокрема, вона пообіцяла юзерам тримати їх в курсі, якщо будуть якісь новини стосовно нерухомості.

Читайте також: Наче ви у своїх перші: Полтавська відповіла на закиди, що Остапчук покине її, як і попередніх дружин.

Фото: instagram.com/kristygor

"Отримую багато запитань стосовно нашого спільного будинку з колишнім чоловіком. Поки що ніяких змін. До суду я не подавала, зі мною ніхто не зв'язувався. Якщо будуть якісь новини, я обов'язково з вами поділюся", - сказала Христина в Instagram-stories.

Більше того, Горняк зауважила, що вона не з тих жінок, хто прагне привласнити собі нерухомість попри все: "Але, чоловіки, дивіться: зі мною не страшно одружуватися. Бачите, я не вириваю нерухомість зубами".

Нагадаємо, будинок під Києвом Остапчук почав будувати ще під час шлюбу з Горняк. За документами частка нерухомості належить жінці, і наразі їм не вдається досягнути остаточного рішення, яке стосується розподілу майна 50 на 50.

"Цей будинок ми будували разом у шлюбі. На жаль, поки що у нас є суперечка щодо нього. У нас був розподілений бюджет, хто за що платить. Хоча я й кажу, що хочу бути утриманкою, я ніколи ще не була. Я завжди працювала, працюю і працюватиму. Завжди спокійно можу годувати нас, купувати продукти, оплачувати, - заявляла Христина. - Був роздільний бюджет. За законом навіть якщо жінка не працювала, це вважається спільним майном подружжя".

Читайте на тему: Не бачу в цьому сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

ексзакохані почали будувати будинок у шлюбіФото: instagram.com/kristygor

Також раніше Горняк говорила, що не проти отримати гроші за свою половину нерухомості:

"Інша сторона вважає, що мені нічого не потрібно віддати з того будинку. Робить там ремонт, наскільки я знаю. Ми домовлялися, що мій колишній платитиме за все, але ми не дожили до цього. У мене є така думка, що в сім'ї більше бере фінансову участь чоловік - поїздки, машина... Але ми вирішили, щоб швидше добудувати будинок, розділимо бюджет. Думаю, якщо запитати мого колишнього чоловіка, він скаже інакше. Але я хочу нагадати, що пам'ятаю, що в мене є половина будинку".

Тим часом Остапчук продовжує робити ремонт у цьому будинку разом із своєю новою обраницею, третьою дружиною Катериною Полтавською.

З Христиною Горняк ведучий розійшовся у жовтні 2022 року. Всього у офіційному шлюбі колишні закохані були близько двох років. Першою дружиною шоумена була Олена Войченко, від якої він має двох дітей: сина Евана-Олександра та доньку Емілію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували