Лайм

Не бачу в цьому сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми

Дівчина дала чесну відповідь

Катерина Полтавська, яка нещодавно прокоментувала зовнішність колишніх дружин Володимира Остапчука, цього разу висловилася про його дітей від попередніх стосунків. Нагадаємо, шоумен має двох дітей, яких йому народила перша дружина Олена Войченко. Шлюб пари розпався після 13-ти років спільного життя.

У Instagram-stories хтось із підписників поцікавився, чи спілкується із дітьми чоловіка його нинішня обраниця, 23-річна Катерина Полтавська, з якою зірка узаконив стосунки зовсім нещодавно. Дівчина не стала зволікати з відповіддю та висловилася на цю тему.

Читайте також: Влаштувала сюрприз: Остапчук показав, як дружина привітала його з 39-річчям.

Фото: instagram.com/poka.tya

"Малі живуть в Канаді. Я поки не бачу в цьому сенсу. У них є мама й тато. Якби вони жили в Україні і я з ними бачилася, то, звичайно, що спілкувалася б", - написала вона.

Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олена Войченко з двома дітьми виїхала до Канади, де продовжує мешкати і зараз. Тому з сином Еваном-Олександром та донькою Емілією ведучий бачиться не так часто, і у соцмережах лише іноді публікує спільні фото з ними. Проте раніше він ділився, що спілкується із дітьми кожного тижня.

Також Остапчук та його молода обраниця вже показували фото дитячої кімнати у заміському будинку. Очевидно, що вона не для дітей ведучого від минулих стосунків. "Дизайн дитячої готовий", - писала Катерина. Коли хтось із підписників поцікавився, де стоятиме ліжечко для новонародженого, Полтавська зазначила: "З іншого боку. Просто не хочу все показувати".

Крім того, шоумен коментував можливе поповнення у родині. Так, під час чергового спілкування зі своїми прихильниками, він зазначив що хотів би ще двох.

Читайте на тему: Володимир Остапчук розповів, які риси характеру молодої дружини йому найбільше подобаються.

Володимир Остапчук з дітьмиФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Шлюб з Полтавською - третій для ведучого. До цього він був одружений з юристкою Христиною Горняк, з якою розлучився близько року тому. Дітей у пари не було. Першою дружиною Остапчука була Олена Войченко, про що вже згадувалося вище.

До слова, Остапчук та Горняк досі не можуть мирно урегулювати питання щодо розподілу спільного майна. Ділянка була придбана у період його шлюбу з юристкою і за документами досі належить колишнім закоханим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита