Лайм

Король Чарльз ліг у лікарню через проблеми з простатою: в якому він стані

Монарх відвідав свою невістку у медустанові

Короля Чарльза III поклали до лондонської лікарні для проведення планової операції з лікування збільшеної простати. Про госпіталізацію британського монарха представники королівської родини повідомляли напередодні.

Король вже прибув до приватного медичного закладу разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою. Пара відвідала Кейт Міддлтон, яка, нагадаємо, теж проходить лікування і нещодавно перенесла планову операцію на черевній порожнині. Після зустрічі з невісткою Чарльз зайнявся власним здоров’ям, пише видання Daily Mail. Поки залишається невідомим, скільки саме часу проведе чоловік у лікарні.

Читайте також: Матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз.

король Чарльз IIIФото: instagram.com/theroyalfamily

Старший син покійної Єлизавети II пройде корекційну процедуру після того, як у нього діагностували доброякісну пухлину. На період одужання та відновлення він відкладе свої робочі обов'язки.

"Короля сьогодні вранці госпіталізували до лондонської лікарні для планового лікування. Його Величність хотів би подякувати всім, хто надсилав свої добрі побажання протягом минулого тижня, і радий дізнатися, що його діагноз позитивно впливає на обізнаність громадськості про здоров’я", - коментує ситуацію представник палацу.

Читайте на тему: Ольга Сумська поскаржилася на австрійських лікарів, які не допомогли їй із серйозною хворобою.

Що стосується Кейт Міддлтон, то раніше повідомлялося, що вона пробуде у лікарні кілька тижнів. На цей час вона теж відкладе громадські обов'язки. Представники родини наголосили, що, ймовірно, дружина принца Вільяма повернеться до роботи лише напередодні Великодня.

Кейт МіддлтонФото: Getty Images

"Принцесу Уельську госпіталізували до лондонської клініки для планової операції на черевній порожнині. Операцію провели успішно, і прогнозують, що вона залишиться в лікарні від 10 до 14 днів, перш ніж повернутися додому для продовження одужання. З огляду на поточні медичні рекомендації, вона навряд чи повернеться до громадських обов'язків до Великодня", - йшлося у заяві.

Принцеса Уельська, так само як і її свекор король Чарльз, подякувала усім, хто висловив їй слова підтримки та побажав швидкого одужання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину