Лайм

Галкін розповів, як російська влада "маніакально переслідує" його за кордоном через політичну позицію

Терористи вирішили "покарати" артиста за підтримку України

Максим Галкін, який покинув Росію після початку повномасштабної війни в Україні та відкрито засудив військову агресію своєї держави, поскаржився на переслідування влади РФ.

На особистій сторінці в Instagram російський пародист розповів, що його не пустили в Індонезію на прохання уряду Росії. Днями у артиста був запланований концерт на головному туристичному острові країни – Балі. Однак йому відмовили у в'їзді на паспортному контролі. Водночас за два дні до цього схвалили робочу візу. Всі документи на виступ у коміка були в порядку.

Читайте також: Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав відому українську пісню "Піду втоплюся": відео.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Пропагандистські ЗМІ одразу ж почали розповсюджувати інформацію, що уряд Індонезії нібито вніс у "чорний список" Максима Галкіна через його політичну позицію. Однак пародист сказав, що це все "сміхотворні вкиди" росіян і запевнив, що ніякої неприязні до нього не було.

"Не йдеться про жодні чорні списки. А то понаписували вже. Жодної неприязні до мене теж. Офіцери прикордонної служби були дуже ввічливі, - підкреслив Галкін. - Причина була названа майже одразу і кілька разів повторена різними співробітниками прикордонної служби - лист від уряду РФ з проханням не впускати мене на Балі. Лист мені було показано, але, звичайно ж, у копії мені ввічливо відмовили. Усі служби, як транспортні, так і прикордонні, висловлювали доброзичливе здивування, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади".

Фото: instagram.com/maxgalkinru

До цього влада РФ сприяла, щоб два концерти "іноагента" Галкіна скасували у Таїланді. Але там вони діяли за іншою схемою. "Натиснули на власників залів, які мають міцні зв'язки з російським консульством та російським туризмом", - розповів пародист і додав, що гроші за квитки будуть повернуті.

Також, за словами Галкіна, восени 2023 року під тиском російської влади було скасовано два його концерти в Казахстані.

"Забавно, що російська держава витрачає на це час і зусилля багатьох людей, які могли б собі знайти більш гідне застосування заради батьківщини, ніж маніакальне переслідування незгодних артистів за кордоном", - зазначив він.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Раніше Дмитро Нагієв натякнув на підтримку України та звернувся до росіян.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків