Лайм

ЗМІ повідомили, що Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" після виїзду з України вперше стала мамою

Що відомо про життя та знаходження співачки під час війни

Колишня солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха вже давно не з'являється у соціальних мережах. Співачка ігнорує війну, що стало приводом для появи влітку 2023-го пліток про її втечу в Росію. Виконавиця ці чутки назвала "безглуздою фальшю" і заявила, що "ввесь час була у Києві, а зараз поїхала відвідати близьких", але куди саме не уточнила.

Відомо, що батьки української артистки нині живуть в Італії, куди виїхали з України через російське вторгнення. До них нібито й переїхала зіркова донька. Як пише OBOZ.UA, блогер Богдан Беспалов і ведучий Слава Дьомін переконують, що Вікторія зараз знаходиться в Італії, де знайшла кохання й навіть стала мамою.

Читайте також: Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення в Україну.

Фото: instagram.com/vikanablack

Вікторія Смеюха родом з Харкова, який майже щодня зазнає жорстокого обстрілу з боку росіян. Проте на сторінці дівчини є лише один допис з наслідками ракетних атак на рідне місто. У березні 2022-го співачка показала зруйновану квартиру батьків, які на момент "прильоту" знаходились вдома.

"Моя сім'я (а ми уродженці Харкова, як ви пам'ятаєте) постраждала! Благо, живі. Але снаряд потрапив у квартиру, де знаходилися мій батько і мати. Богом відвело", - написала артистка у своєму блозі.

Також у цьому дописі Смеюха різко відповіла на критику свого мовчання, а колег з шоу-бізнесу, які активно висвітлюють в соцмережах воєнні злочини Росії в Україні, звинуватила у піарі на війні.

Фото: instagram.com/vikanablack

"Моїх колег непокоїть моя політична позиція. Турбує навіть сильніше, ніж я могла б уявити. Я - за Україну! Я - проти війни! Я - проти геноциду моєї нації! Рідні мої, на диванах, а не в лавах героїв-захисників, легко і зручно судити інших! Панове-носії традиційних/нетрадиційних поглядів, а також раптові патріоти, направте свій гнів не на мене через моє мовчання, яке мало причину, - своє слово мені вирішувати, коли говорити, - а візьміть свою сміливість та використовуйте її проти спільного недруга! Країна потребує героїв на ділі - не на словах!", - звернулася Вікторія до хейтерів.

"Я ненавиджу цю прокляту війну! Вона забирає безліч життів! Щодня! І також я ненавиджу те, як на ній піаряться мої колеги по цеху, вишукуючи жертв для інформаційної війни... усередині свого ж професійного кола. Я мовчу, не тому що я нейтральна, права, ліва чи якась ще! Мені також боляче", - додала зірка.

Фото: instagram.com/vikanablack

У квітні того ж року на Великдень Смеюха показала родину за святковим столом й нагадала, що вона з рідними знаходиться в Україні. Далі було кілька дописів з геолокацією Львова та Києва. Остання публікація зроблена у жовтні 2022-го. З того часу екссолістка "НеАнгелов" на зв'язок з підписниками не виходить.

Фото: instagram.com/vikanablack

Як розповів Богдан Беспалов, за цей час Смеюха встигла переїхати в Італію і народити сина – це перша дитина співачки. Про те, що артистка знаходиться не в Україні, вказує й місцезнаходження її облікового запису в Instagram.

Фото: instagram.com/vikanablack

Дізнайтеся також, чи правда Юлія Саніна розлучається з чоловіком: у команді співачки дали відповідь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття