Лайм

Колишня дружина Остапчука відповіла, чому не змінює прізвище після розлучення

Ведучий і юристка розлучені трохи більше року

Після розлучення з Володимиром Остапчуком у жовтні 2022 року Христина Остапчук продовжує носити прізвище колишнього чоловіка. Блогерка пояснила, чому не повернула дошлюбне Горняк, а залишила прізвище телеведучого, з яким має конфлікт через спільний будинок.

Спілкуючись з підписниками свого блогу в Instagram, жінка, яка працює приватним нотаріусом, сказала, що зміна прізвища тягне за собою необхідність зміни низки документів, у тому числі й робочих.

Читайте також: Вважається спільним: колишня дружина Остапчука прокоментувала суперечку через будинок під Києвом.

Фото: instagram.com/kristygor

"Я була одружена, взяла прізвище чоловіка. Це було моє рішення його взяти, і для чоловіка це було важливо. Я приватний нотаріус, у якого зміна прізвища тягне за собою дуже багато документів, печаток, доступів до реєстрів тощо. Плюс мої закордонні паспорти, візи, а також дозвіл на проживання в Європі. Це все для мене наразі важливо, тому я не змінюю паспорт і прізвище", - пояснила колишня дружина шоумена.

Втім, Христина не бачить нічого поганого в тому, що вона – Остапчук, адже була з Володимиром в офіційному шлюбі.

"Та й нічого в цьому я не бачу. Моя мама після розлучення ходила на прізвищі мого тата до наступного шлюбу. Тому давайте більше не піднимати цю тему. Не хайпувати на ній. В цьому немає ніякого сенсу", - закликала блогерка своїх підписників, які не вперше ставлять їй запитання на кшталт: "Чому Остапчук?".

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк одружилися у 2020 році, всього через півроку після розлучення ведучого з першою дружиною та матір'ю його дітей Оленою Войченко. Шлюб тривав трохи менше двох років. Офіційно телеведучий і нотаріус розлучилися 4 жовтня 2022 року, того ж дня у 39-річного шоумена зав'язалися серйозні стосунки з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

"4.10 - рівно рік, як я - красива жінка незаміжня, - розповідала Христина 4 жовтня 2023 року. - Тому привід відзначити є". Того ж дня Володимир Остапчук і Катерина Полтавська у соцмережах привітали один одного з першою річницею.

Нещодавно Остапчук натякнув на офіційний шлюб з Полтавською, та назвав ймовірну дату розпису.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію