Лайм

Чи правда Юлія Саніна розлучається з чоловіком: в команді співачки дали відповідь

Пара музикантів у шлюбі 12 років

Український блогер Богдан Беспалов, який говорив про розлучення Потапа і Насті Каменських, заявив, що ще одна зіркова пара переживає важкі часи і знаходиться на межі розлучення - Юлія Саніна і Вал Бебко.

Представник The Hardkiss у коментарі сайту ТСН відповів на чутки про розлучення солістки та креативного продюсера колективу. Єгор Кір'янов сказав, що зараз у кожного українця складний період і запевнив, що інформація про розрив пари не є правдивою.

Читайте також: Alyosha відповіла на чутки про розлучення з Тарасом Тополею через її тривалу відсутність в Україні.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"На сьогоднішній день немає українця, який би не проживав складний період. Але чутки про розлучення не відповідають дійсності. Ми вважаємо, що в країні достатньо більш важливих тем для обговорення, ніж особисте життя Юлії", – сказав журналістам менеджер гурту.

На своєму YouTube-каналі Беспалов заявив, що "Юлія розуміє, що її стосунки доходять до якогось логічного завершення". В рок-сім'ї нібито завжди домінував Вал, але Саніна "виросла, змінилася як особистість, як жінка", і зараз думки щодо розвитку у них різняться.

"Тому не можу сказати, що вони розлучаються прямо зараз, але вони переживають надважку кризу", - зазначив блогер.

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

Саніна і Бебко познайомилися у 2009 році, коли Юлії було 18 років, а Валерію – 24. Через півроку з дня знайомства Вал зробив коханій пропозицію, і через півтора року вони одружилися та повінчалися. Для пари було важливо укласти церковний шлюб, а штамп у паспорті був лише формальністю, оскільки без нього не проводять таїнство.

Фото: instagram.com/val_bebko

Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило, якому нещодавно виповнилося 8 років. У 2020 році солістка The Hardkiss розповідала, що через рік-два після народження сина вони з Валом ледь не розлучилися.

"Коли ти розумієш, що немає іскри в очах, коли просто втома в очах від усього, від усіх і від один одного, що найжахливіше. Коли немає підтримки і коли вже просто все одно. І тоді ми зрозуміли, чи потрібно щось змінювати, або закінчувати. І ми вирішили, що треба змінювати. І вже через тиждень після роботи над стосунками все змінилося", - розповідала співачка Маші Єфросиніній.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Раніше Богдан Беспалов запустив чутки, що колишня солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Сміюха втекла до Росії. Дізнайтесь, що відповіла співачка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину