Лайм

Alyona Alyona і Аліна Доротюк можуть подати до суду на Іванова і Петрова через публічні приниження

Скандал набирає обертів

Аліна Доротюк і Alyona Alyona можуть зустрітися в суді з Володимиром Петровим та Сергієм Івановим через їхні публічні образи. Журналістка і реп-виконавиця не виключають того, що подаватимуть судовий позов проти скандальних ютуберів, які дозволили собі грубо обговорювати зовнішність жінок.

Першою про правове покарання ведучих каналу "Ісландія ТБ" заговорила реперка. В Instaram артистка розмістила допис під назвою: "Я хочу правосуддя".

Читайте також: Упирі і стерв'ятники: Єфросиніна засудила поведінку ютуберів Іванова та Петрова, які образили жінок.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Образливо, що замість висновків, усвідомлення та щирого вибачення, ці дві людини продовжують ображати жінок. І зараз стою перед вибором: забути про них або перевести все в юридичне поле, тобто в суд! І я схиляюся до другого варіанту. Що ви думаєте?", - запитала Alyona Alyona у підписників, які в один голос сказали: "Суд".

"Так! Другий! Звісно другий! Правосуддя!", - написав актор Олександр Соколов. "Це був би чудовий приклад! Поставити таких на місце!" - підтримали його користувачі. "Суд. Тільки так. Це прецедент, який врятує потім багатьох", "В суд! Такі люди не повинні мати патформи і заробляти гроші на таких меседжах!", "Всі на твоєму боці! 2-й варіант! щоб інші не робили такого!", "Другий варіант. Ця нечисть має відповідати за свої вчинки", - висловилися підписники виконавиці.

Аліна Доротюк також підтримує ідею з правосуддям і вже консультується з юристами з цього питання.

"Я зараз консультуюся з кількома юристами та адвокатами – хочу зрозуміти для себе, наскільки в нашій країні ця справа може бути виграшною. Я вважаю, що таке не можна спускати", - сказала інтерв'юерка у коментарі Люкс ФМ.

Фото: instagram.com/dorotiuk_

Нагадаємо, ведучі каналу "Ісландія" Сергій Іванов і Володимир Петров назвали Alyona Alyona "хабалкою", а Аліну Доротюк - "страшною" і відправили на "теплотрасу" шукати "гідну" подружку. Журналістка зауважила, що такі коментарі у публічній сфері ще більше легалізують шеймінг жінок за зовнішність.

Тим часом Олександр Педан пояснив, чому хоче взяти на поруки Лієва, підозрюваного у розкраданні коштів ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування